ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه راضی نیستممم به نظرم مرد باید عاشق باشه سنتی حتما انقد مستقل نیست که برا خودش زن بگیره
اگه هم کسی اومد باشه ولی انقد بزار برن بیان بعد چندبار خواستی جواب مثبت بده بسنج ببین پسره چقد دوست داره عاشقت بشه نه بگن خوبه موقیت عالی بار اول بگی مثل ما بدبخت بشی تو زندگی مرد فقط باید عاشق وباشه و اخلاق داشته باشه دیگه سالم کارشو اینارو هم که باید تحقیق کنی
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
برا من سنتی بود ولی خداروشکر خیلی راضیم شوهرم واقعا انسانه و ی مرد ب تمام معناس روز ب روزم بیشتر از قبل بهم عشق میدیم.سنتی یا دوستی نداره مهم انتخاب درسته
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
من ازدواجم سنتی بود الان راضیم ولی قبلاً خیلی سختی کشیدم چون به مادر و برادرش خیلی وابسته بودهرچی اونا میگفتن گوش میکرد ولی الان خداروشکر خوب شده البته من کس دیگه ای رو هم دوست نداشتم
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
تو ازدواج ازمن بهت نصیحت قیافه زیاد مهم نباشه تا حدی به دلت بشینه بسه بیشتر فکوس کن رو اخلاق کار سالمی مستقل بودن اینا خیلی مهمه خیلییی رفیق باز اینا خسیس نباشه
موقعیت سنتی ام ازدست نده بزار بیان شاید خوشتون اومد ازهم
عشق ات ام که میگی وابسته اس کار هم نداره شوهر من به مادرش فامیلاش جون میده خیلی ازارم میده حواست باشه