2777
2789
عنوان

این ناخونارو چجوری بکنم🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره این فکر خوبیه😐 الان یادم اومد قبلا اینجوری جدا میکردم

من خودم ناخن هامو اینجوری ریمو میکنم خیلی راحته

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
منم از همین کارا میکنم ی بار با چسب لوله پولیکا نگین چسبوندم ب دندونم ب غلط کردن افتاده بودم🤣🤣🤣

😂😂😂😂

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
نه تو اب درحال جوشم گذاشتم اثر نداره😐

دستات تاول نزد😂😂

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
منم از همین کارا میکنم ی بار با چسب لوله پولیکا نگین چسبوندم ب دندونم ب غلط کردن افتاده بودم🤣🤣🤣

پشماام😐😂

دندونت سالمه الان؟😐چجوری کندیش واقعا خیلی چسب قوی ایه😂

پشماام😐😂 دندونت سالمه الان؟😐چجوری کندیش واقعا خیلی چسب قوی ایه😂

همسرم کلی بم خندید و دعوام کرد ب مرور انقد باش ور رفتم افتاد ولی چسب تا مدتها رو دندونم بود رفتم دندون پزشکی ی محلولی زد درس شد 😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️