2777
2789
عنوان

بچه ها یچی میگم نخندید توروخدا

196 بازدید | 15 پست

یه خانمیو‌نمیشناختم فقط همکلاسی بودیم رفته بودم یه کلاس ازاد بیرون کلا دوروز بود

بعد رفتیم باهم خوراکی بخریم اون پول نقد داشت اونا گفتن زیاده نمیتونیم خورد کنیم خودشم قبلش کلی تعارف میزد من حساب کنم برای تورو بعد منم حساب کردم براشو کلا شد ۲۲ تومن اصلا زیاد نشد ولی دیگ به رو خودش نیاورد پولتو بدم اخه غریبه ام بود الا اصلا حس خوبی ندارم بخدا سر پولش نیست میگم یعنی من چارروز دیگ عرضه ندارم یه پول درشتمو بگیرم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ی بار اشکالی نداره بابا خسیس نباش

نه اصلا بحث پولش نیست اعتماد به نفسم امد پایین 😐 حس کردم مثلا اصلا نمیتونم خواستمو بگم متوجه میشی چی میگم؟ از اینده ام ترسیدم

ربطی نداره به عرضه..شما میدونید این مبلغ کمی بوده و ارزش نداشته بخواید به زبون بیارید ولی وقتی پول زیادی به کسی بدید مثلا چند میلیون خب معلومه از طرف میخواید بهتون برگردونه...

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
ربطی نداره به عرضه..شما میدونید این مبلغ کمی بوده و ارزش نداشته بخواید به زبون بیارید ولی وقتی پول ز ...

اها پس خداروشکر خیلیییی یه لخظه اعتماد به نفسم پیش خودم خورد شد شکستم اصلا😂🤦🏻‍♀️

مشکل این نیست که شما نمیتونی پولتو پس بگیری 

مشکل اینه که روحیع رفاقت و بخششت زیر صفره 

ریالی از جیبت بیفته صدبرابرش باید خرج روان آسیب دیدت کنی که  بر اثر از دست دادن اون پول دچار تلاطم شده

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
اها پس خداروشکر خیلیییی یه لخظه اعتماد به نفسم پیش خودم خورد شد شکستم اصلا😂🤦🏻‍♀️

نه عزیزم اشتباه میکنی اتفاقا من وقتی بتونم خرید کسی رو حساب کنم اعتماد بنفسم میره بالا حس خوبی میگیرم

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️