2777
2789

آزمایش ازدواج چطوریه ؟چند ساعت طول میکشه؟چه آزمایش هایی میگیرند ؟

تو آزمایش ادرار کسی نگاه می‌کنه 😐

کلاس هم برگزار میکنند ؟من کلاس نمیخام 😐استرس گرفتم

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

چند سالته؟

برای خانم فقط ادراره مگر اینکه اقا مینور یا کم خون باشه

کلاس هم نمیدونم مانرفتیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما قبلش رفته بودیم آزمایش ژنتیک داده بودیم اونجا فقط رفتیم برای ادرار، یه نفر اونجا نشسته تا شما کارتو بکنی😑 کلاس نمیدونم الان باشه یا نه ما اول کرونا بود کلاس نبود ولی قبلش اجباری بود

این واسه نامزدی ناموفقمه ک دارم میگم 

اولش میری اقا ازمایش خون و ادرار شما ادرار میدید بستگی ب مراقبش داره من دوبار رفتم چون باطل شد یبار چیزی نگفت یبار زنه گفت باز بزار ک در ب سمته دیوار باز میشد من پشت در بودم مشکلی نداشتم بعد اقا کم خونی ندلشته باشه تمومه داشته باشه تو خون میدی کلاسم از هشت یا نه صبح تا یکه حدودن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
چند سالته؟ برای خانم فقط ادراره مگر اینکه اقا مینور یا کم خون باشه کلاس هم نمیدونم مانرفتیم

۲۶

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
2790
2778
2791
2779
2792