2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بهیچ عنوان رنگیشو نخری بخدا بعدا همش لکی لکی میشە فقط استیل و استیل و استیل 

این رنگی رنگی و اینجور چیزا کە قدیم نبودن الان همەچی فانتزی شدە چیزی کە میخری باید بتونی خوب ازش استفادە کنی

بهیچ عنوان رنگیشو نخری بخدا بعدا همش لکی لکی میشە فقط استیل و استیل و استیل  این رنگی رنگی و ا ...

اهان پس درسته ک لک میندازه باید دنبال استیل بگردم

اهان پس درسته ک لک میندازه باید دنبال استیل بگردم

دقت کردی استیلم چقد کثیف میشە ؟ من کتریو سماور استیل دارم فرضا با سرکە و مایعو جوش شیرین و اسکاج نرم میفتم بە جونش سفید سفید میشە ولی رنگی باشە بیفتم بە جونش فورا رنگش میرە 

استیل با هر دکوری ست میشە 

دقت کردی استیلم چقد کثیف میشە ؟ من کتریو سماور استیل دارم فرضا با سرکە و مایعو جوش شیرین و اسکاج نرم ...

استیل مواظبش باشم حالاحالاها کار میکنه درسته

من یەسماور استیل بزرگ دارم چون دو نفریم با کارتوونش گذاشتم تو کمد

کتری استیلم داشتم مدل سماوریا اونم گذاشتم تو کمد چون دو نفریم قوریشم دادم بە یکی 

واسە دم دست یە کتری و قوری استیل کوچیک گرفتم اونایی کە مدل قورین زود زود میجوشونم تازەم هست آبش میارم پیش خودمون حتی واسە مهمون کمم اونو میزارم میارم پیش خودم

استیل مواظبش باشم حالاحالاها کار میکنه درسته

استیل خیلی جنس عالی و بادوامیە بشرطی کە جنس خوبشو بگیری 

اگە خونە جداستو دونفری سماورتم خیلی کوچیکە نصبش کن ولی اگه بزرگە اونو بردار کتری و قوری استیل کوچیک  بگیر مدل قورین نە مدل سماور 

من یەسماور استیل بزرگ دارم چون دو نفریم با کارتوونش گذاشتم تو کمد کتری استیلم داشتم مدل سماوریا اون ...

عع فک کردم فقط ما کتریو میاریم پیش خودمون😂مرسی عزیزم

استیل خیلی جنس عالی و بادوامیە بشرطی کە جنس خوبشو بگیری  اگە خونە جداستو دونفری سماورتم خیل ...

من اصن سماورم ب کارم نمیاد کتری قوریو چایی سازو سماور ذغالیم دارم سماور گازی ندارم فقط