2777
2789
عنوان

ادامه بحثموت

21 بازدید | 0 پست

دیشب رفتیم خونه بابام همسرم گفت اره این بی احترامی میکنه به مامانم و دوس نداره بیاد خونمون پدرو مادر من و باید مثل پدرو مادرخودش بدونه اخ اخانما ی سوال شوهرمن هفته یی ی بارشام‌ یا ناهارمیادخونه بابام اونام بهترین احترامو میزارن اونوقت خداشاهذه پدرو مادرم هیچ نمیان خونمون بااینکه دوتا کوچه فاصله س پدرم برنج میخزه برامون میده سیب زمینی پیاز همه چی خیلی کمک میکنه بعد این حرفای همسزم خیلی ناراحت شدن چون گفت همینطور ادامه پیدا کنه رفت امد کلا قطع پدرم ب من گفت شوهر تو هیچ نمیفهمه من تاالان بخاطر تو دادم هرچی دادم دیگ این کارو نمیکنم ماهی ی یارمیومدم خونتون نیم ساعت میشستم اونم دیگ نمیایم اینو میخام بکم کلا شوهرم هفته ی بارمبره خونه بابام اونا هیچ نمیان ولی مادرش میاد یک ماه میمونه فک کنین بیست و چهارساعت من باهاشم شوهرم سرکار بعد میگ هرچی میگ بگذز مگ میشه؟خب ی بارمیگ مثل خودم دوبارسه بار مگ میشه گذشت کرد ؟هزاران بار ناراحت کردن منو دخالت کردن منم دم نزدم ولی اون ناراحت میشه اقا میک بی احترامی کردی کلا شوهرم از چشم افتادخیلی فک کردم بهش گفتم من دیگ نقش مادر بچه ت هستم تواین خونه دیگ زنت نیستم هرکاری میخای بکنی بکن زن صیغه کنی هرچی میخام‌ تو این مدت هم ی چیز هنری یادبگیرم فروش بزارم دستم تو جیب خودم باش ادمی دیگه ازفرداش خبرنداره همبشه قانع بودم و از خودم زذم اما نفهمید از این ب بعد تو جیبش نکا نمیکنم هرکار دلم بخاد میکنم همیشه خانوادم حمایتمون میکردن ک دیگ نمیکنن اما خانوادش دریغ از هزار تومن خسته شدم بخدا