2789
عنوان

واریس

| مشاهده متن کامل بحث + 19380 بازدید | 123 پست

سلام خوبی گلم چیکار کردی برای واریس هات؟

من تو اینستا ی پیج پیدا کردم خانمه ادعا داره ک درمان میکنه واریس رو اونهم ریشه ای و بدون بازگشت

ولی من نمیدونم باید بهش اعتماد بکنم یا ن ،ازش قیمت پرسیدم ببینم چی میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از من هم مویرگیه هم رگام داره میزنه بیرون چکار کنم

سلام عزیزم خوبی ببخشید شما کاری کردین برای واریس؟
رگای عنکبوتی؟
من دارم نمیدونم اسکلروتراپی انجام بدم یا نه
میترسم عوارض داشته باشه

سلام عزیزم خوبی ببخشید شما کاری کردین برای واریس؟ رگای عنکبوتی؟ من دارم نمیدونم اسکلروتراپی انجام بد ...

سلام عزیزم 

والا منم موندم ک چیکار کنم ،همش میگم این ماه میرم ...ولی دروغ چرا هم  نگرانم و میترسم ،هزینه ش تقریبا زیاده این ب کنار دکتر میگه فقط این رگهایی ک الان تزریق میکنی خوب میشن اما هر لحظه ممکنه هر جای دیگه از پات واریس بشه....میدونی ینی چی؟ینی همیییشه ما باید خودمونو چک کنیم و تا چیزی دیدیم فوری بریم تزریق...

شبا روغن سیاهدونه با روغن زیتون قاطی کن بمال بهشون ،بعدم موقع خواب کف پاهات رو با روغن زیتون چرب کن ،عجیبه ولی واقعا ی کوچولو التهاب رو کم میکنه البته ک درمان موضعی هست .

سلام عزیزم  والا منم موندم ک چیکار کنم ،همش میگم این ماه میرم ...ولی دروغ چرا هم  نگرانم ...

سلام عزیزم واقفا ممنونم از لطفت 

آره درک میکنم . منم نگرانم . من کرمانشاه هستم نمیدونم چه دکتری هم خوبه که برم . دوست دارم خانم باشه

ممنون از راهنماییات عزیزدلم انشاءالله که زود خوب بشی 

سلام عزیزم واقفا ممنونم از لطفت  آره درک میکنم . منم نگرانم . من کرمانشاه هستم نمیدونم چه دکتر ...

باید پزشک قلب و عروق ک واریس رو درمان میکنه بری

من اصفهان هستم ،دکتر زیاد هست اکثرا هم مرد هستن 

ولی خوب وقتی آدم مجبور باشه دیگه چاره ای نیست ک جنسیت دکتر چی باشه

دکتر محمود هادی زاده رو میگی؟ اون فقط موضعی خوب میکنه تازه اینقدم پول میگییره قیمت خونته🥲میشه فامیل ...

یعنی چی موضعی خوب میکنه؟دوست عزیز شکا رفتید پیششون؟من میخوام برم،خوب اخه واریس موضعی دیگه 

یعنی چی موضعی خوب میکنه؟دوست عزیز شکا رفتید پیششون؟من میخوام برم،خوب اخه واریس موضعی دیگه 

عزیزم برو من نگفتم نرو امتحان کن حتما ولی خودش میگه که درمان میکنم اما ممکنه بازم رگ های دیگه ای ایجاد بشه

دکتر محمود هادی زاده رو میگی؟ اون فقط موضعی خوب میکنه تازه اینقدم پول میگییره قیمت خونته🥲میشه فامیل ...

دقیقا خیلی پول میگیره، قیمت خون جد و اباش رو هم ازت میگیره. یه عمل فقط پای چپ بابام، اونم فقط ترمیم چند تا رگ داخلی نه بیرونی شد ۲۵ میلیون و با هزینه های ویزیت و اکو و سونو که همششششون ازادن و بیمه قبول نمیکنن ۲۹ میلیون میشه. اگه پول داری برو پیش ایشون ولی عملشون بدون درد و خونریزی و لیزری بود... خلاصه دکترای اصفهان سلام کنی باید کارت بکشی تا کارت تموم شه پولکین