2789
عنوان

واریس

| مشاهده متن کامل بحث + 19380 بازدید | 123 پست
بله مجردم 🥲 خب شما از بارداری هم ممکنه باشه 

بله ،بارداری کارای خونه سر پا زیاد موندن ،خیلی سخته بخدا درکت میکنم دیگه شما ک مجردی قطعا استرس بیشتره از من،اما خوب چیزی هست ک درمان داره هر چند خیلی هزینه هاش گزاف هست اما چاره چیه،برو بیمارستانای دولتی ببین کدوم از دکترای قلب و عروق دستگاه لیزر واریس دارن یا اینکه تو بیمارستان ببین تزریق میکنن برات اینجوری هزینه کمتر میشه منم ی پرس و جو میکنم برا خودم،اگه ب نتیجه ای رسیدم و گمت نکردم همینجا بهت میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان به همین حس تو رسبدم اینکه واقعا هیشکی کنار نمیاد تبدیل شدم به یه ادم افسرده ک فقط دلم میخاد ...

استارتر برو خدارو شکر کن واریس چیزی نیست که خیلی روش حساس بشی من تمام تمام بدنم ترک پوستی عمیق هست واریس هم دارم حتی رو ساق دستمم ترک پوستی دارم حتی روی مچ پاهام من باید چی بگم علاوه بر اون یه بیماری پوستی دیگه هم دارم ، یعنی واقعا خودمم نمیدونم باید چیکار کنم ازدواج من جزو محالات هست ، از اون طرف بیست و پنج سالمه ، خانواده افتضاحی دارم که خدا می‌دونه نمیتونم تحملشون کنم هیچ راه فراری هم ندارم هزار تا مشکل هست کاش فقط درد منم واریس بود 😭

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
استارتر برو خدارو شکر کن واریس چیزی نیست که خیلی روش حساس بشی من تمام تمام بدنم ترک پوستی عمیق هست و ...

منم یه عالمه ترک پوستی دارم و خیلی زیاد ترش باسن و پشت پا .....به نظرت لیزر درمان نمیکنه؟؟؟شاید من برم لیزر 

منم یه عالمه ترک پوستی دارم و خیلی زیاد ترش باسن و پشت پا .....به نظرت لیزر درمان نمیکنه؟؟؟شاید من ب ...

لیزر رو نمیدونم ولی فکر نکنم ، حتما تحقیق کن شاید واقعا درمان شد ولی مال من تمام بدنم هست و به شدت عمیق دقیقا دیدی خانم هایی که تازه زایمان کردن شکمشون چجوری هست من تمام بدنم اینجوری شده 😭 فکر نکنم هیچ کس توی دنیا مثل من باشه بدنش

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
حداقل شما فقط یه قسمت از بدنت هست ، برو خوشحال باش 😞 من تمام تمام بدنم تو سن نوجوانی دچار  ترک ...

چه خوشحالی عزیزم 

وقتی که فقط یک قسمت پره ترک پوستی باشه خیلی بده حداقل همه جای بدنت ترک داشته ولی کم اینطوری که بهتره🥲🥲🥲

من یک کلینیک خوب برای لیزر پیدا کردم میخوام اگه قسط بندی کنند برم اونجا 

برات دعا میکنم انشاالله حالت خوب بشه 🥲

فداتشم قشنگم😞♥️

چه خوشحالی عزیزم  وقتی که فقط یک قسمت پره ترک پوستی باشه خیلی بده حداقل همه جای بدنت ترک داشته ...

وقتی تمام بدنت تیکه تیکه باشه خیلی بدتر هست مال من به شدت عمیق هستن سطحی نیستن حتی روی ساق دستمم هم ترک دارم 

لیزر رو نمیدونم ولی فکر نکنم ، حتما تحقیق کن شاید واقعا درمان شد ولی مال من تمام بدنم هست و به شدت ع ...

مآله من عمق ترکام به خدا خیلی بده به باسنم شوهرم دست میزنه متوجه میشه میگه چقدر ترک خوردی خط خطی شدی فکر میکردم متوجه نشه ولی شد چند بارم روم آورده 

خب دیگه نمیتونم تحمل کنم این حجم از ترک رو و به احتمال زیاد که چون الان قصد بارداری ندارم برم لیزر تا ببینم میره یا نه 

حداقل ۵۰ درصدش هم بره خوبه 

مآله من عمق ترکام به خدا خیلی بده به باسنم شوهرم دست میزنه متوجه میشه میگه چقدر ترک خوردی خط خطی شدی ...

عزیزم انشالله که مشکلت حل بشه ♥️ خیالت راحت بشه 🌺