2777
2789

سلام

از اینکه بخشیدید و فرصت دوباره دادید راضی هستید؟؟؟؟

من همسرم بهم خیانت کرد(در حد پیام و تماسهای مکرر و قرارملاقات در حد ۳ماه)

همسرم احساس پشیمونی میکنه و از اینکه آبروش رفته ناراحته...

بخاطر بچه هام مجبور به بخشیدن شدم و فرصت دوباره دادم

داریم میریم مشاوره

بنظرتون جواب میده؟پشیمون نمیشم؟دیگه خیانت نمیکنه؟

انسانها متفاوتند اما من عقیده دارم کسی که پتانسیل خیانت رو داره دوباره خیانت خواهد کرد. خیانت بعد از تاهل گناه نابخشودنی هست

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط فرق میکنه یکی برمیگرده وخوب میشن یکی نه 

باید ببینی اونقدر قوی هستی که به روش نیاری 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

همسرم دوسال بهم خیانت می‌کرد،تا اینکه خانواده ها متوجه شدن و قصد طلاق داشتم. بخاطر بچه ها و پشیمونی همسرم برگشتم خداروشکر 5 ساله چیزی ازش ندیدم و فکر و ذکرش ماهستیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دیگه هرکی شرایط خودش رو دودوتا چارتا میکنه، نمیشه یه نسخه برای همه نوشت، هرکی وضعیت خودشو بهتر میدونه. داشتن حمایت، پول، وضعیت روحی شوهر که راضی به طلاق میشه یا نه، سن بچه ها و وابستگی یا عدم وابستگی زن... ولی اینو بگم اینجور مردا به این راحتیا درشت نمیشه و زن اگه بمونه حالا به هردلیلی دودسته ان یا بیمار و نابود میشن یا قوی و خودساخته

بستگی به همسرت داره که واقعا پشیمونه یا نه واینکه خودتم باید طوری رفتار کنی که دیگه به خودش اجازه همچین کاری رو نده بهش بفهمون که دیگه دفعه بعدی وجود نداره واگه دوباره تکرار بشه تو و این زندگی خوبی که باهم دارید رو از دست میده.