بنا به دلایلی، هنوز تاریخ تالار مشخص نشده
راستش من از خدامه که تالار حذف شه
(بنا بر یکسری عدم هماهنگی ها، احتمالش وجود داره)
اینطوری بشه که عالی😁
اگر کنسل نشه و تالار باشه
یه کت شلوار تو ساناز آرمانی دیدم
قیمتش بالا بود
ولی خب شیک بود
راستش مستقل، اولش خیلی تو فکر بودم که حتما سبک قدیم خودم برم. بعد یباش یباش یکم فکر کردم خب الان طوری شده من از خودم مایه میذارم، (واقعا مایه ازخودمه) بعد خانواده همسر میگن ما اینطوری برای عروسمون سنگ تموم میذاریم🥲
اون سری یه گردنبند گردنم بود، خیلی خاصه، پدرم سالها قبل برای مادرم خریده، بعد یکی از دخترهای فامیل همسر گفت میشه یه دقیقه درش بیاری، من درآوردم برد جلوی چشم خودم به همسرش نشون داد که نگاه کن فلانی برای خانومش چی خریده😩😩😩
بعد با یه حالت شوخی، علامت خاک تو سرت برای شوهرش درآورد🥲
اینها رو که میبینم، یکم از حواشی داستان میترسم.
مرا در کودکی شوق دگر بود
خیالم زین حوادث بیخبر بود
چند وقت قبل،دوباره دختری از فامیل گفت فکر کردی همه مثل مادرشوهر خودت هستن که پسرشون *همچین* زندگی فراهم کنه (واقعا واقعا زندگی من، اصلا همچین گفتن نداره) بعد بچه هم نیاری،کسی بهت حرفی نزنه😩
فعلا دست به دعام، که تالار کنسل شه. اگر بشه واقعا برای من خوبه. اگر نشه، شاید یه کت و شلوار قدیم دارم با یه تاپ از زیرش بپوشم که شاید قیمتش بالاتر از آرمانی هم باشه چون از اون ور اومده اما زیاد نمود نداره.
یا یه کت و شلوار معمولی بگیرم.
این وسط یه سری اتفاق افتاده که خب خیلی ناراحتم، تو یه بازی شیک، من یجوری بازی خوردم که باورم نمیشه.
فکر کن هزینه فیش آزاد و کاروان یه آدم دیگه که به تیم حجاج اضافه شده ، از جیب من رفته🥲
از جیب شخصی خودم😩
بعد من دیگه حتی یه گرم طلا برام نمونده.
زورم میاد بزک کنم، برم مجلس مردم رو شیک کنم، از تو جیبم خالی شده باشه.
خلاصه موندم دیگه😁
جالب اینجاست من اگه طلا نندازم نمیگن طلا نداره، میگن طلا مد نیست فلانی ننداخته🤣🤣🤣🤣
خب واقعا الان خیلی ها نمیندازن روی مد نبودن. مثلا سمت خود ما،کسی طلا نمیندازه. نهایت یه آیتم جواهر.
اکثرا گوشواره بلند، معمولا گردنبند نمیندازن.
ما رو هم قاطی اونا میکنن😁😁😁😁😁
خلاصه دونیا یالان دونیا دی🤣