2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2592730 بازدید | 158114 پست

چقدر خستم 😢😢

کمر واسم نمونده 🥺💔

من معتقدم ازدواج وقتی صورت میگیره ک آدم بچه دار میشه 😄

وگرنه قبل بچه دار شدن دوتا آدمن ک کنار هم با دغدغه‌ها...

بچه ک میاد آدم دغدغه‌هاش ب کل تغییر می‌کنه

خواب

خوراک

گردش

هم صحبتی

هدف

اونایی ک شاغلن ک خدا کمکشون کنه 🥺🥺💔💔

بی تربیت بازی 🤦🏻‍♀️😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نازی جون میشه یه مقدار راجع بهش توضیح بدی عشقم؟؟؟؟چجوریاس مبلغ تسهیلات بالا رفته آیاااا؟؟؟

رویا جونی وام طلا گلدیس سرج کن تو گوگل کامل توضیح 

داده وامی ک خودمون میگیریم  اونم سقف  وامش بالا رفته اول 20بود الان شده 50

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
سلام دوستان ،من باید عید بیام تهران ،راستش اولین بارم هست  و اصلا شناختی ندارم  ازتون کم ...

ایام عید ... تهران بسی قشنگ خلوته...🥰

راحت...بی دردسر...

اتوبان همت روزای عادی شلوغه..

بیمارستان امید هم شنیدم بیمارستان خوبیه 😎

نازی جون میشه یه مقدار راجع بهش توضیح بدی عشقم؟؟؟؟چجوریاس مبلغ تسهیلات بالا رفته آیاااا؟؟؟

وای تو روح  نی نی س ا ی ت هر چی تایپ میکنم میپره 

اعلانات هم برام وا نمیشه رویا جون خوابی ؟یا بیدار ؟؟؟

بیا یک چی برات تعریف کنم 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

سلام دوستان 

ی سوال کسی وام عید تا عید و گرفته از دیج ی سکه خریده باشه؟؟؟ یکی بیاد منو از گمراهی نجات بده این وامو برام قشنگ توضیح بده🥺

من یه زن قوی هستم که دارم برای آینده ام تلاش میکنم 

وای تو روح  نی نی س ا ی ت هر چی تایپ میکنم میپره  اعلانات هم برام وا نمیشه رویا جون خوابی ...

سلام عشقممم بیدارم 

کار داشتم سر شب نتونستم بیام 

جون دلممم بگووو ببینم 

رایتی درمورد وام طلا یه تحقیق حسابی لکن و اطلاع بده عشقممم 😉☺️🙏🏻🙏🏻

مرسی که اینجا هم اطلاع دادی 😘

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
آره خدا حفظش کنه 😄 تازه مامانم بدتر از منه موکت کوچیکارو مبندازه لباسشویی 🤦🏻‍♀️😄

واقعا هم خداحفظش کنه 

من همیشه بعداز شستن لباسها از لباسشویی م تشکر میکنم 😅

اسمش هم گذاشتم دختر بزرگم

اینجور میگن خودت هم سرج کن بخون سکه هم قبول میکنه حتی پارسیان 

سلام عزیزم من. دیدم صدام کردی ومتاسفانه تعلیق زودم چندروزنشدجوابتوبدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

@ای_داد_بیداد   شما هم بخون میخواستی گوشی بخری

قشنگم نزول یه شرکت بی خداست 

بانک رو هم دلم نمیاد طلا بدم، چه برسه به یه دفتر دستک نزولخور تو گلدیس 

خیلی تبلیغات میکنن 

متاسفانه خون مردمو تو شیشه کردن 

من اینجا ریشه در خاکم🥺

سلام جیران بانو  امیدوارم همیشه سرحال و سر زنده باشی🧡 چه خوب گفتی گاهی با خودمون سر جنگیم می ...

سلام قشنگم 

امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشی 

نه نشده😡😡😡😡 برا مستقل با وقت اختصاصی عکس میذاری، بعد از من سوال میپرسی؟ خب الان بهت بگم من خودم تو آیینه رو میخام چی کار، عکس بده؟؟؟ 

نه واقعا این رسمشه؟😡 

گل جیران چه کم از لاله مستقل دارد؟ چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید 

نه_به_تبعیص_علیه_جیرل# ن

نه_به_مستقل#  

به#  _من_رای_بدهید_رای_نخواستم_عکس_بدهید

خودشناسی_بعد_از_عکس_ش# ناسی 

خود_شکن_آیینه_شکستن_خ# طاست 

یعنی حتی نی نی سایت هم بازی داره، میگه بیشتر از پنج تا هشتگ نمیتونید،خب لامصب هفت تا هشتگ بذارم، به کجای سایت شما برمیخوره

من اینجا ریشه در خاکم🥺

دجانا سخن از زبان ما می گویی  کاملا موافقم        

مهربان بانو❤️  لطف و مهربونیت هی میاد تو قلبم میشینه❤️ 

چقدر با محبت و بی شیله پیله ای که انقدر راحت محبت میکنی❤️ 

ممنون قشنگم😘 بیا اینجا یکم معاشرت کنیم ما هم شمارو بیشتر بشناسیم

من اینجا ریشه در خاکم🥺

سلام دوستان ،من باید عید بیام تهران ،راستش اولین بارم هست  و اصلا شناختی ندارم  ازتون کم ...

سلام عزیزم 

به شهر ما خوش خواهی آمد ❤️

کاش میگفتی محل اقامتت کدوم سمته، بگم نزدیکی یا دور 

این منطقه از تهران سمت غرب شهر تهرانه. 

غرب همون سمتی هست که اگر از سمت قزوین و کرج وارد شهر تهران بشی، از اون سمت تهران وارد میشی 

اگر از استانهای دیگه ای وارد بشی، از جهات جغرافیایی شرق یا جنوب وارد خواهی شد. 

مسیر سرراستی برای ما هست، اما ممکنه برای شما که اتوبانهای اینجا رو خوب نمیشناسی یک مقدار گمراه کننده باشه 

چون ورودی خروجی اتوبانهای تهران یه مقدار برای ناآشنا، شاید سخت باشه 

اما در کل داخل شهره و با استفاده از نقشه های اینترنتی انشالله راحت خواهد بود. 

من دقیقا بیمارستان امید رو نمیشناسم، تا حالا نرفتم اما اون سمت خیابونهاش رو کامل میشناسم، جای پارک فراوون هست. مخصوصا تو عید. 

تهران تو عید فوق العاده به نسبت خودش خلوته. پس اگه اومدی و دیدی شلوغه با خودت نگی خلوت نیستا. نه اون دقیقا ورژن خلوتشه. 

دیگه چی بگم؟ اقامت خوشی را برای شما آرزومندم😁 شماره‌ام رو داری، اگر کاری چیزی داشتی حتما پیامک بده، معمولا ایام تعطیل گوشیم سایلنته برای همین میگم پیامک بده. تهران تو عید گشتنیه. انشالله بیمارستان کار خاصی نداشته باشید، تو تهران مفصل بگردید.  

من اینجا ریشه در خاکم🥺