عزیزم کاملا متوجه حرفات هستم
البته که منم کاملا واقفم به این قضیه که اینجا فضای مجازیه و ممکنه آدما خود واقعیشون رو نشون ندن. چه من چه شما چه بقیه دوستان...
منم به اندازه شما نکته های منفی و مثبت شخصیت یه نفرو میتونم تشخیص بدم، هرچقدرم که مجازی باشه بالاخره لحن آدما یه چیزایی رو مشخص میکنه.
حالا اصلا فرض بگیریم شخصیت آوین جون دروغی باشه ( البته به کسی جسارت نمیکنم فرض میکنیم اینطوریه) من ازین شخصیت خوشم اومده و تحسینش میکنم. میخواد واقعی باشه یا ساختگی، برای من چه فرقی داره؟
اوین جون همیشه با مهربونی و فروتنی سوال بقیه رو جواب دادن و من جایی حس نکردم دارن موقعیتشون رو به رخ میکشن و همین واقعا کافیه!
اینجوری نیس که خودمو باهاش مقایسه کنم و بگم اه من چقد بدبختم و... اتفاقا تلنگریه برام و باعث میشه بیشتر تلاش کنم تو هر زمینه ای و بخوام خودمو بکشم بالاتر
آدمای فضای مجازی درسته ممکنه واقعی نباشن ولی هرکدومشون برای خودشون داستانی دارن و میتونیم ازشون درس بگیریم حتی از همون داستان های به قول شما ساختگی
درمورد اون لباس هم منم اگه بودم به جای کمک مالی ترجیح میدادم کمکشون کنم تا خودشون مبلغ رو جور کنن تا سرافکنده نشن یا غرورشون جریحه دار نشه.
و یا اگه من جای دوست ایشون بودم قطعا کمک مالی قبول نمیکردم و از دوستم میخواستم درعوض کمکم کنه وسایلم رو بفروشم...
منظورم اینه که همه شخصیت ها مثل هم نیستن پس خوب نیست با یه تاپیک یه نفرو قضاوت کنیم وقتی از تمام قصه خبر نداریم.
بازم میگم کاملا متوجه دغدغه شما و لپ کلامتون شدم ولی دوست قشنگم به نظرم این مسئله میتونست کلی تر گفته بشه و نه با هدف گرفتن یه شخص خاص و گفتن حرفایی که حتی ازش مطمئن نیستیم...