2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2593862 بازدید | 158147 پست
اینکه باعث وابستگی بیش از اندازه شده  اینکه نمیتونم برای چند روز تنهایی مسافرت برم  و تم ...

آره خب این خوب نیس

از یه مشاور کمک بگیر

من کلا آدم وابسته ای نیستم مستقل هستم ولی بسیار دلبستگی دارم به همسرم

before i die i want to be happy and make others happy
اینم هست 27تومن

اینا ماری ان ممکنه تو کردن و موقع خواب شکست بخورن درسته درظاهر نرم به نظر میرسن ولی شکنندن تا میشن 

من مدل اولیه رو بیشتر دوست دارم 

دومیه تیفانی نیست زنجیرای تیفانی سرش قلمبه داره اینجوری  

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عمرم تلف شده و نه عدم تفاهم و عدم آزادی داشتم😅 زندگی ارزشمندی هم داشتم و دارم❤️ زندگی مجموعه ا ...

آوین جون چقدر خوبه واقعا اینطوری فکر میکنی

حالا من به مقوله جدایی کاری ندارم ولی اینکه تصمیمی که گرفتی رو با جون و دل باور داری و تمام عواقب و ... رو پذیرفتی و اینکه سرعت عملت تو انجام کارا بالاست رو خیلی دوس دارم👌

من میخوام مثلا یه شارژر بخرم یه ماه باید وقت بذارم برای انتخاب مدل مناسب. ( کمالگرام ) همسرمم دقیقا مثل خودمه حتی بدتر از من. حالا من بعد یه ماه شارژر رو میخرم ولی همسرم بعد یه ماه کلا پشیمون میشه😁 😥

اگه یه تصمیم به این مهمی بخوام بگیرم فکر کنم چندین سال طولش میدم تا همه جوانب رو بسنجم 😥

آوین جون چقدر خوبه واقعا اینطوری فکر میکنی حالا من به مقوله جدایی کاری ندارم ولی اینکه تصمیمی که گر ...

عزیزم اینجا فضای مجازیه زیاد این فضا و آدماش رو جدی نگیرید کاری نداره من یا شما اینجا بیایم مدام از خودمون تعریف کنیم و جملات کلی که صدتاش تو نت هست بنویسیم و هر چقدر هم کسی خواست به چالشمون بکشه جواب سربالا یا چندتا جمله که از نت سرچ کردیم بگیم کی به کیه کاربرای ساده هم باور میکنند و برامون به به و چه چه سر میدن و ما کمبودهامون ارضا میشه خواستم بگم خیلی زیاد بودند کاربرایی که کل زندگیشون رو دروغ گفتن با احساسات کاربرا بازی کردند و بعد دستشون رو شده پس زیاد از خودتون ناراحت و ناراضی نباشید چون کاربری که کلینیک داره و اینهمه سرش شلوغه وقت ندارم مدام اینجا باشه یا حتی دوست صمیمیش محتاج یه تومن باشه که بخواد لباس مجلسیش رو بفروشه ایشون میتونست به جای تاپیک زدن واسشون یه تومن رو بهش کمک کنه یه تومن چیه مگه؟کسی که مادرش آنقدر واسه روشدش هزینه کرده باید دلش دریا باشه.....

عزیزم اینجا فضای مجازیه زیاد این فضا و آدماش رو جدی نگیرید کاری نداره من یا شما اینجا بیایم مدام از ...

عزیزم کاملا متوجه حرفات هستم 

البته که منم کاملا واقفم به این قضیه که اینجا فضای مجازیه و ممکنه آدما خود واقعیشون رو نشون ندن. چه من چه شما چه بقیه دوستان... 

منم به اندازه شما نکته های منفی و مثبت شخصیت یه نفرو میتونم تشخیص بدم، هرچقدرم که مجازی باشه بالاخره لحن آدما یه چیزایی رو مشخص میکنه.

حالا اصلا فرض بگیریم شخصیت آوین جون دروغی باشه ( البته به کسی جسارت نمیکنم فرض میکنیم اینطوریه)  من ازین شخصیت خوشم اومده و تحسینش میکنم. میخواد واقعی باشه یا ساختگی، برای من چه فرقی داره؟

اوین جون همیشه با مهربونی و فروتنی سوال بقیه رو جواب دادن و من جایی حس نکردم دارن موقعیتشون رو به رخ میکشن و همین واقعا کافیه! 

اینجوری نیس که خودمو باهاش مقایسه کنم و بگم اه من چقد بدبختم و... اتفاقا تلنگریه برام و باعث میشه بیشتر تلاش کنم تو هر زمینه ای و بخوام خودمو بکشم بالاتر

آدمای فضای مجازی درسته ممکنه واقعی نباشن ولی هرکدومشون برای خودشون داستانی دارن و میتونیم ازشون درس بگیریم حتی از همون داستان های به قول شما ساختگی

درمورد اون لباس هم منم اگه بودم به جای کمک مالی ترجیح میدادم کمکشون کنم تا خودشون مبلغ رو جور کنن تا سرافکنده نشن یا غرورشون جریحه دار نشه. 

و یا اگه من جای دوست ایشون بودم قطعا کمک مالی قبول نمیکردم و از دوستم میخواستم درعوض کمکم کنه وسایلم رو بفروشم... 

منظورم اینه که همه شخصیت ها مثل هم نیستن پس خوب نیست با یه تاپیک یه نفرو قضاوت کنیم وقتی از تمام قصه خبر نداریم.

بازم میگم کاملا متوجه دغدغه شما و لپ کلامتون شدم ولی دوست قشنگم به نظرم این مسئله میتونست کلی تر گفته بشه و نه با هدف گرفتن یه شخص خاص و گفتن حرفایی که حتی ازش مطمئن نیستیم...

دوستای قشنگم شبتون بخیر و خوشی

خوووب منم از گذر دو سه ماه سخت از نظر مالی و جابجایی خونه کم کم دارم به ساحل امن میرسم 😅😅و آخر هفته تولد خواهر زاده ام هست و قراره کلی پول کولباش بشه(هییی جای جیران خالی)فعلا یه مدت اصلا به پس انداز نمیخوام فکر کنم کم و کسری هامو بخرم .تو اینهفته موهامو لایت کنم.دیروزم یه بارونی شیک خریدم .آها سالگرد عقدمون ۲۲ آذر هست دیروز همسر گفت چی دوست داری منم گفتم گوشواره های سرویس تیفانیمو بخر.دیدم خیلی ساکتید اومدم گزارش دادم.خواستم حال و هوای تاپیک عوض بشه

برای همتون بغل بغل برکت و سلامتی و خوشحالی آرزومندم

دوستای قشنگم شبتون بخیر و خوشی خوووب منم از گذر دو سه ماه سخت از نظر مالی و جابجایی خونه کم کم دارم ...

عزیزززز دلی ایشالله همیشه خوشی و جشن و شادی باشه 

راستشو بخای من خرداد و تیر گذشته حدود پنجاه تومن برا خودم کولباش کردم البته با عمل لیزیکم هاااا 

برا همین شهریورو مهرو آبان و ترجیح دادم پس انداز کنم و تبدیل 

اما الان دوباره تصمیم دارم برای مهمونی و عروسی ای که اینماه داریم موهامو لایت کنم کوتاه کنم و همینطو ر بوتاکس 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزززز دلی ایشالله همیشه خوشی و جشن و شادی باشه  راستشو بخای من خرداد و تیر گذشته حدود پنجاه ...

فدای تو رویا جون

اتفاقا دیگه پا به سن گذاشتم بوتاکس لازمم شدم انشالله ماه دیگه اونم میرم

ممنونم بابت دعای قشنگت

عزیزم کاملا متوجه حرفات هستم  البته که منم کاملا واقفم به این قضیه که اینجا فضای مجازیه و ممکن ...

آفرین مارتین عزیزززم به جواب درست و به جات 

اماااا خطاب به دوست تازه به جمع پیوستمون

درسته دوست عزیزززز 

اگه شماااا تازه به جمع دوستان دلسوز و مهربون اضافه شدین مطمین باشین اکثر دوستان سالهاو ماه هاست همدیگرو میشناسن و یه جورایی از کم و کیف زندگی هم با خبررر هستند دروغ رو تا یه جایی میشه ادامه داد از جایی به بعدش فکر نمیکنم حتی اگر بخوای هم بشه البته از دید من 

در ضمن داشتن علم ،اطلاعات و آگاهی تو هر زمینه ای اون هم با گفتار مستند چیزی نیست که بشه با دروغ و تظاهر ابرازش کرد 

هرچند به نظرم اصلااا گیریم که کاملاااا درست میفرمایید اصلااا وجوه ی زیبایی نداره قضاوت اون هم از نوع مستقیمش 

قضاوت.ممنوع#  

فدای تو رویا جون اتفاقا دیگه پا به سن گذاشتم بوتاکس لازمم شدم انشالله ماه دیگه اونم میرم ممنونم با ...

من برا بوتاکس مو وو منظورمه 😅😅

آوین جون چقدر خوبه واقعا اینطوری فکر میکنی حالا من به مقوله جدایی کاری ندارم ولی اینکه تصمیمی که گر ...

یک روزه حکم گرفتم😅🙈

ببین خیلی صبورم،خیلی زیاد ولی همون قدر عملگرام

دلیل اش هم اینکه سابقه مدیریت زیادی دارم

وقتی مدیریت افراد و منابع رو انجام میدی نمیتونی کمال گرا باشی فقط باید به نتیجه برسی و برای سیستم نتیجه مهمه،شاید یه دلیلش هم این باشه

دوستان کیا رفتن لیزر؟ 🙏🙏❌❌❌

دوستانی ک لیزر رفتن میشه بیاین تاپیک اخرم؟ 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
خوبه این تلقینها .خوش به حالتون!

تلقین نیست عزیزم

دنبال چیزهایی بودم و هستم که شاید یک دهم جمعیت دنبالش باشن

اگه یه خانم معمولی بودم قطعا ادامه میدادم

ولی من یه آدم معمولی نیستم

به متوسط هم قانع نیستم

دو سوم زن ها له له میزنن برای ادمی مثل همسر سابق من

ولی من از اوناش نیستم

واقعیاته

کلی هم شاهد و اویدنس دارم برای حرفام دوست عزیز

زندگی من در همین حالت هم آرزوی خیلی هاست❤️