2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2812951 بازدید | 170940 پست
وای یکیشون گفت شوره🤣🤣🤣🤣🤣🤣مار در چمن🤣🤣🤣🤣🤣آره آره😍🤣🤣🤣🤣🤣مگه میشه کسی شورت کثیف رو بازم ...

مار در چمن 🤣🤣🤪

اصلا چرا باید دربیاره باز بپوشه🤣

من دارم از آخر به اول میخونم

آقا گوز خط قرمز شوهر منه🤣🤣🤣 یه بار یکی و چون تو ماشین گوزیده بود وسط راه پیاده کرده بود 🤣🤣

ولی بعضی زنا گناه دارن خیلی مردیاشون کثیفن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عاطی جان قربونت شما خوبی؟راستش بهتر شدم دیگه سونو نرفتممیدونم باید میرفتم لازم بود ولی حوصله ند ...

منم خوبم شکر

خداروشکر بهتر شدی

ولی حتما سونو رو برو خیالت راحت بشه

خدایا شکررررت 😙
منم خوبم شکرخداروشکر بهتر شدیولی حتما سونو رو برو خیالت راحت بشه

قربون محبتت

راستش گفت پنج تا هفت پریود برو

دیگه موقعش گذشت

نمیدونم چکنم

بپرسم ببینم بعدش باشه اشکال داره برم

کاربری رهااا؟🤔🤔تنها کسی که ذهنم میره براش و جویای حالشم یهاجونیشما یهاجونی هستی؟😃اتفاق که امیدوار ...

سلام مامان علیرضا

اگر کاری نکرده باشن اوکی میشه نگران نباش

انشالله ختم بخیر میشه عزیزم

وای پیادش کرده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره با داییم و دوست داییم بودن ،،،دوست داییم میگوزه این خیلی جدی پیادش میکنه،،،داییم میگه داشتم از خنده میمردم اینقدر التماسش کردیم آخرشم سوارش نکرده بود،،،،خیلی بدش میاد ،،،

سایت چرابازه

از فکر دیفن خابم نبرد

میگم دیفن جان نمیشه هماهنگ کنی

الکی مادرپدرهمسرت یه نقشی بازی کنند خودشونو بزنن به مریضی تا همسرت برگرده،حداقل یکی دوهفته دور شین تا ببینین شرایط چطوری میشه

درسته آدم نگران همه کسایی که اونجان میشه💔،ولی چون تو رومیشناسیم یک جور دیگه استرس داریم😓

کاش کاری از دست کسی برمیومد

خدایا خودت کمک کن به همه😔😔

کاربری رهااا؟🤔🤔تنها کسی که ذهنم میره براش و جویای حالشم یهاجونیشما یهاجونی هستی؟😃اتفاق که امیدوار ...

بله عزیزم همونم❤️❤️

الهی که بزودی ختم بخیر میشه و تو هم مثل هستی خیالت راحت میشه🫂🌹