2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2818205 بازدید | 171403 پست
عجب آهی داری🤣🤣🤣خدایی منم هر وقت ازش ناراحت میشم ضرر میکنه،،،یه سری دعوامون شد از لج من قرار گذاشت ...

مال تو ضرر مالی میزنه،مال من جانی و مالی باهم🤣

چندسال قبل،منو نبرد تیوپ سواری،رفت با پای شکسته اومد🤣😱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ بدونم والا جوری میگن میگمنکنه تا ی ساعت دیگه بمب همه چی نابود بشه چ برسد ب ۱۴ اهم دیروز یکم اخبار ...

محیا بیست روزه هی میگن امروز امشب آخر هفته ... میدونی همین اخبار چه روانی از مردم سابید .یا میشه که خب ما هم مثل بقیه یا نمیشه دیگه

اخبار و ول کن

هرچی شد ما کاری نمیتونیم بکنیم

اما این فشارهای روحی روانی داره از ما یه روان مریض میسازه

پر از خشم ناامیدی افسردگی ...

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

محیا بیست روزه هی میگن امروز امشب آخر هفته ... میدونی همین اخبار چه روانی از مردم سابید .یا میشه که ...

دقیقن جنگ روانی

اون شب ساعت ۱۱ پسرم گیر داد سیب زمینی سرخ کرده میخوام

منم گفتم بخواب فردا صبح

پسرم دیگه راضی شد

خودم عذاب وجدان گرفتتم گفتمنکنه جنگ بشه نمیتونم دیگه براش درست کنم 😭

بلند شدم درست کروم براش

شاید مسخره بیاد این حرفم ولی من این فکرا روحیه مو گفته

دقیقن جنگ روانی اون شب ساعت ۱۱ پسرم گیر داد سیب زمینی سرخ کرده میخوام منم گفتم بخواب فردا صبح پسرم د ...

درکت میکنم

همه الان بهم ریختگی روحی دارن حالا یکی گریه میکنه یکی پرخوری ... یکی حرف میزنه ... اما بعضیامون فقط سکوت و سکوت

سوگ بزرگی پیش اومده اتفاق کمی نیست ... حالا اینکه یکی از اون سر دنیا هی خط ونشون بکشه هی مردم بترسند چی میشه نمیشه ...

چند روز پیش یکی از دوستام میگفت حتی دلم به خرید گوشت و روغن و برنج نمیره ..نمیتونم غذای خوب بپزم بخورم ... ببین چکار کردن با ما

الهی شب دامادی پسرت یه پیش دستی سیبزمینی سرخ کن بشین بخور به خودت بخند با یادآوری این خاطره

شب عروسی پسرش سیب زمینی سرخ کنه؟؟؟اوسکوله مگه🤪

آره دیگه

دامادش کرد رفت این اومد خونه تنها .. تا صبح چکار کنه 😂

بزار الان به اون قسمت فکر کنه

بیست سال بعد رو تصور کنه

حالش خیلی بده