2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2747907 بازدید | 167727 پست
بخدا الان همین درس خوندن هم شده دردسر برای مادرا حتی بچه های دبستانی هم ترس دارنحق داری نگران باشی ر ...

همسر منم اصلا اجازه نمیده پسرم بره سر مار ...البته بعضی کارها که درآمد بیشتری دارن ...چون تحقیر و از بین بردن عزت و تربیت بچه رو در پی داره

دو بار پول میاره اما خیلی چیزا رو ازدست میده

اینهمه تجاوز و قتل و اعتیاد و ....

بزار به سن ۱۸بذسه

در حدی باشه که خوب و بد رو تشخیص بده و از خودش حفاظت کنه

شهر ما خب کوچیک هست همه همدیگه رو میشناسند

طرف میبینی وضع مالیش خوبه اما به بهانه استقلال بچه و این کلمات دهن پر کن بچه رو فرستاده جایی شاگردی...

کمترین ضربه که بچه خورده اینه که بزرگتراابی که اونجا هستند روزی چندبار فحش ناموسی به خورد بچه دادن ... ناس و سیگار و مشروب و بقیه هم که دیگه نگم

خیلی هنر میخواد از ۱۴,۱۵سالگی بچه رو بفرستی سرکار و بعد انتظار داشته باشی در آینده یه انسان بدون مشکل روحی و جسمی تحویل بگیری

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وشب بخیر دیر وقت به همه دوستای قشنگم انشالله که خوب باشین ببخشید که خیلی وقته نیستم. یلدای همگی ...

تا الان به احتمال زیاد نی نی به دنیا اومده

الهی قدمش پر از خیر و برکت باشه ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

رعدی به کار لگیر 😄😄پسر من بلده چند روز خودشو راه ببره چندتا غذا یاد دادم جاروبرقی و شستن لباس و ظر ...

عزیزم خدا حفظ شون کنه

چقد خوب و عالی منم خودم کم حوصله م اگر ی کم صبر و تحمل کنم بچه بلند شه انجام بده خوب میشه

صبح بخیر اجیل جانامروز قراره مشغول چه کاری باشی عزیزم؟

سلام 😂 👋

سرویس ها روشستم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اره،همه بی حوصله ایم🙁🙁انگار هیچی لذت گذشته رونداره

اره دیگه

چقدر آدم مگه توان داره

میتونه حفظ ظاهر کنه

امید و انگیزه رو از مردم گرفتند

اما ما کوتاه نمیاییم 😄😄

عزیزم خدا حفظ شون کنهچقد خوب و عالی منم خودم کم حوصله م اگر ی کم صبر و تحمل کنم بچه بلند شه انجام بد ...

همین دیگه

من خودم نامزدم بودم هیچ کاری نمیکردم

آشپزی اصلا بلد نبودم چون مامانم تر و تمیز و فرز بود مارو قبول نداشت میگفت خودم انجام بدم ...

بعد از ازدواج دیگه آشپزی کردم 🤣🤣اولین غذام که مهمون اومد سوخت

اما بعدش کدبانو شدم

بزار انجام بدن قشنگ یاد بگیرن شاید چند سالی مجردی زندگی کردن موقع دانشگاه

خداروشکر که خوبین نه بابا همینجوری آویزون زندگی دیشب هم مهمان بودم دیگه از دست غرغرهای مهسان راحت بو ...

سلامت باشی عزیزم

خب پس راحت بودی خدایی خیلی دنگ و فنگ داره این مراسم یلدا

از بس هم تبلیغات توی اینستا هست تجملات مراسم ها زیاد شده

بله اکثر مردم دیگه دل و دماغ ندارن انشالله روزای خوب برسه حداقل برای نسل های جدید

همسر منم اصلا اجازه نمیده پسرم بره سر مار ...البته بعضی کارها که درآمد بیشتری دارن ...چون تحقیر و از ...

چقدر این حرفات خوب بود مهسان جان

من همیشه میگفتم خب پسرا برن سرکار و تجربه کسب کنن چه اشکال داره ولی از این زاویه نگاه نکرده بودم

دُر و گُهَر میریزه از زبون شما ❤️