2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2747913 بازدید | 167728 پست
دلم راضی نمیشه

من دستکش و اسکاج مخصوص واسه سرویس بهداشتی دارم واقعا باهمون پودر رخشا قشنگ برق میفته مواد شوینده رو ترکیب نکن واقعا خطرناکه.

من تاحالا اسید و جرم گیر نخریدم. ته تهش وایتکس اونم در حد پیس رو اشیا گیر بپاشم گاهی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وشب بخیر دیر وقت به همه دوستای قشنگم انشالله که خوب باشین ببخشید که خیلی وقته نیستم.

یلدای همگی مبارک باشه، حلول ماه رجب هم تبریک میگم، به امید خدا صبح زود میرم بیمارستان برای زایمان، ازهمگی التماس دعای ویژه دارم عزیزانم

سلام وشب بخیر دیر وقت به همه دوستای قشنگم انشالله که خوب باشین ببخشید که خیلی وقته نیستم. یلدای همگی ...

سلام، به سلامتی😍😍😍😍نی نی داره میاد🤗🤗انشالله زایمانت راحت باشه و زودی سرپا شی🤲🏻🤲🏻

خوشگلای تاپیک یلداتون مبارک ❤️❤️❤️❤️الهی از این یلدا تا یلدای سال بعد غرق شادی و خوشی باشید و جیبتو ...

ان شالله برای شما هم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام وشب بخیر دیر وقت به همه دوستای قشنگم انشالله که خوب باشین ببخشید که خیلی وقته نیستم. یلدای همگی ...

التماس دعا

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام شیوا جان ای جانم به سلامتی انشالله زایمان کنی❤️🤲

الهی با ورود عضو جدید یه عالمه برکت و شادی به زندگیتون سرازیر بشه❤️🌼

بوی نی نی اومد 🥰🥰😍😍

سلام مهسان جان خوبیم خداروشکر تو چطوری🌹

خوبم منم

سایت برام درست نشده

پیام قاطی پاتی ...

میخونم و لبخند میزنم برا حال دوستای اینجا

خداروشکر همه در تکاپو هستند و زندگی جریان داره

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

دخترم یهو ساعت ۲ شب گفت دلم درد و مسموم شده بودبخاطر فشار درس اش و استرس امتحانات ی کم نق نقو شده من ...

من که از بس گفتم ریلکس ریلکس ریلکس تر 😅😅دیگه سخت نگرفتم

کارنامه هشدار بود شوک بود چی بود دو هفته پیش اومد

الآنم مشغول امتحانات ترم

رعدی انقد دیدم بچه های دور از درس به پول و موفقیت و شهرت رسیدن بعد بار علمی رو هم بستند و دانشگاه رو رفتن ... دیگه سخت نمیگیرم

میگم راهت رو پیدا کن

هم درس بخون هم به چیزای دیگه توجه کن

این چند وقته چقد شنیدم بچه تو مدرسه سکته کرده

هرچند هنوزم نظرم این هست که باید درس خوند چه برا درجه و رتبه علمیش چه برا جایگاه اجتماعیش

...اما لزومی ندارد با نمره بالا و معدل بالا ....

دخترا حساستر هستند دیگه انشالله که حال دل بچه هامون خوب باشه

حنا جون دخترام اصل اهل کمک نیستن خدا حفظ شون کنه🌹🌹الهی سالم باشن🌹بزرگی ۱۶ سال فقط تو اتاقش و درسش ...

رعدی به کار لگیر 😄😄پسر من بلده چند روز خودشو راه ببره

چندتا غذا یاد دادم

جاروبرقی و شستن لباس و ظرف و...یاد داره

انقد من مریض شدم و کارا افتاده گردنش همیشه میگم اگه بری شهر غریب چه دانشگاه چه کار.... دیگه خیالم راحته از پس خودت برمیایی

به به سلام خانم خانما خوبیم شکر شما خوبی؟مشغول بودی به خوشی انشالله

خداروشکر که خوبین

نه بابا همینجوری آویزون زندگی

دیشب هم مهمان بودم

دیگه از دست غرغرهای مهسان راحت بودم

که میز بزار و فلان مدل تزیین کنیم

یه کیک پختم با یکم میوه و خوراکی رفتم و برگشتم

اما امسال نمیدونم چرا همه بی حس شدن

من فکر میکردم من حال و حس یلدا ندارم اما دیدم نه بابا

چه مجازی چه واقعی یحور بیحسی همه رو گرفته

خجالتم نمیکشن. با پررویی تمام میان این حرفارو میزنن. یه جوری شده اگرم چیزی داشته باشیم ازش لذت نمیبر ...

خدا بدونه باز چه کندی بالا آوردن که مردم رو با حرف جو بخوریم و رفع فیل تر و...سرگرم میکنند

کم رنگ کردن کدوم اختلاس و گم شدن باز چند هزار دلار و ارز و...

میگه شب یلدا سعی کنید خوشگذرونی نکنین رسم نیاکان ایرانی رو خراب نکنین

کجا شما اسم و رسم نیاکان مارو بلد هستین و ازش استفاده کردین بجز در مواقع که به نفعتون باشه ....