2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2619168 بازدید | 160204 پست
آوین جون چقدر خوبه واقعا اینطوری فکر میکنی حالا من به مقوله جدایی کاری ندارم ولی اینکه تصمیمی که گر ...

برا خودت چالش بذار تو تصمیم گیری❤️

اول با تصمیم های کوچیک شروع کن،براشون ددلاین زمانی بذار❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک روزه حکم گرفتم😅🙈 ببین خیلی صبورم،خیلی زیاد ولی همون قدر عملگرام دلیل اش هم اینکه سابقه مدیریت ...

دقیقا مشکل من همین عملگرا نبودنه. خیلی از کمال گراها حتی دست به شروع کاری نمیزنن و به نوعی اهمال کار میشن، چون میترسن نتیجه خوب از آب درنیاد. 

نکته خوبی گرفتم از حرفات. من هی باید به خودم یاداوری کنم که مهم نتیجه س چه خوب چه بد. تا انجامش ندی و نتیجه ای حاصل نشه زندگی به چه دردی میخوره؟ یا حق انتخاب چه معنایی داره وقتی کاری انجام ندی...

برا خودت چالش بذار تو تصمیم گیری❤️ اول با تصمیم های کوچیک شروع کن،براشون ددلاین زمانی بذار❤️

اره باید از کارای کوچیک شروع کنم که ضرر احتمالیشون جبران پذیرتره تا برسم به تصمیمات بزرگتر... 

دقیقا مشکل من همین عملگرا نبودنه. خیلی از کمال گراها حتی دست به شروع کاری نمیزنن و به نوعی اهمال کار ...

آفرین❤️

فقط سعی کن انجامش بدی حتی اگه خراب شه😅

من یادم هست سال ها پیش اولین روز کاریم

هرچی رییس ام میگفت میگفتم بله من بلدم،بله انجام میدم

درصورتی که هیچکدوم رو بلد نبودم😅😄

اما شب ها می نشستم به سرچ کردن و مطالعه و یادداشت برداری😅هیچ وقت به روی خودم نمی اوردم که بلد نبودم،خودمو مینداختم تو عمل،در طی سه ماه من قد سه سال کار یاد گرفتم😅🙈

خودتو بنداز تو دل انجام کار،بقیش درست میشه❤️

عزیزم اینجا فضای مجازیه زیاد این فضا و آدماش رو جدی نگیرید کاری نداره من یا شما اینجا بیایم مدام از ...

امار رو درست و دقیق دربیار حداقل😄

تو که هیچی،یه لشگرم نمیتونن منو عصبانی یا ناراحت کنن😄

هرگز از خودم تعریف نکردم،یدونه اویدنس نمیتونی براش بیاری،حتی یدونه!

هم روانشناس و هم تراپیستم بهم توصیه کردن در فضای زنانه باشم و با خانم ها صحبت کنم دائم،چون افرودیت وجودی ام بسیار پایینه،اینم گفتم که کنجکاوی ات رفع شه😄

تازه کلینیک اول که هیچی،کلینیک دومم تا عید راه میفته،گفتم خوشحال تر بشی😊

جسارت داشته باش با من همکلام شو یا روبرو شو

آفرین❤️ فقط سعی کن انجامش بدی حتی اگه خراب شه😅 من یادم هست سال ها پیش اولین روز کاریم هرچی رییس ...

من همیشه یه پله عقب تر از توانایی و مهارت هام وایمیستم و فقط نگاه میکنم!

انشالله که بتونم یه حرکتی بکنم و حداقل یه پله بپرم جلوتر، اینطوری حتما زاویه دیدم هم تغییر میکنه...

ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی عزیزم 💚🌸

من همیشه یه پله عقب تر از توانایی و مهارت هام وایمیستم و فقط نگاه میکنم!  انشالله که بتونم یه ...

کافیه فقط یکبار مزه اش بره زیر دندون ات❤️

من خیلی خیلی کمال گرا بودم،اما خیلی روش کار کردم،بهتر شده واقعا❤️

دقیقا از ترم اول دانشگاه بهتر شد برای من این کمال گرایی❤️

کافیه فقط یکبار مزه اش بره زیر دندون ات❤️ من خیلی خیلی کمال گرا بودم،اما خیلی روش کار کردم،بهتر شده ...

من از وقتی ازدواج کردم بهتر شدم، شاید چون گاهی از همسرم ناامید شدم گفتم خودم باید عملگرا باشم. چون مشخصه با کمال گرایی کاری از پیش نمی برم، همونطور که تا این سن نبردم...

البته یه جاهایی هم همسرم هلم داده (شاید برای منافع شخصیش بوده ولی حداقل از یه جهاتی به درد من خورده این کارش... )

شما جسارت داشته باش برای من ریپلای کن

ببخشید ولی خندم گرفت تورو با اون سلاح شیک گوگولیت تصور کردم، میکس عجیبی از هوش،جسارت، شجاعت،سرعت عمل در تصمیم ،چابک ،ظریف،امیدوار،برنامه ریزی شده، خستگی ناپذیر 

یادت نره حتما کتاب زندگینامه تو بنویسی خلاصه حامی وقوت قلب خانما باش       

ببخشید ولی خندم گرفت تورو با اون سلاح شیک گوگولیت تصور کردم، میکس عجیبی از هوش،جسارت، شجاعت،سرعت عمل ...

اره انشالله تکلیف مقالاتم روشن بشه و آزمون زبان رو بدم

یخورده استیبل بشیم تو کلینیک ها

به فکرش هستم❤️

نوشتن واقعا آرومم میکنه❤️

ببخشید ولی خندم گرفت تورو با اون سلاح شیک گوگولیت تصور کردم، میکس عجیبی از هوش،جسارت، شجاعت،سرعت عمل ...

صائب میفرماید:

"گر قسمت ما باده و گر خون جگر بود،ما نوبت خود گذراندیم و گذشتیم..."