2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2619121 بازدید | 160203 پست
سلام قشنگم  امیدوارم شما هم شاد و سلامت باشی  نه نشده😡😡😡😡 برا مستقل با وقت اختصاص ...

سلام عزیزم 

باجی جان برات چند تا چند تا عکس میزارم شما امر کن 😁

منم مشتاق دیدار روی گلت هستم 

هر وقت بودی میزارم 

سلام عزیزم  به شهر ما خوش خواهی آمد ❤️ کاش میگفتی محل اقامتت کدوم سمته، بگم نزدیکی یا دور&nbs ...

چقدر من از پستای شما هرچی بزاری 😁🤗 خوشم میاد 🤗💞

چ خانم خوبی هستی 🤗💞 همیشه سلامت باشید 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ظهرتون بخیر 💃🏻💃🏻💃🏻 میخوام برم خونه مامانم.. بعد چند وقت ؟؟؟ ۳روز 🤦🏻‍♀️😄😄 ...

خوشبحالت نزدیک مامانتی 

البته منم دور نیستم ولی دوس دارم هر وقت دلم خواست یه سر برم پیشش وقت و بی وقت 

سلام عزیزم  به شهر ما خوش خواهی آمد ❤️ کاش میگفتی محل اقامتت کدوم سمته، بگم نزدیکی یا دور&nbs ...

سلام  جیران عزیزم 

از این همه مهربونی و لطف و محبت صادقانه ممنونم 😘🌹

من از جنوب میام (خوزستان ) 

برای کار درمانی ،همراه بیمارم 

کاش میشد شما رو ببینم ،ولی متاسفانه امکانش رو ندارم و بعد از انجام کار باید بلافاصله برگردیم 

حق با شماست ،کار من رو احتمالا همین نقشه های اینترنتی 

راه بندازه 

البته نقشه خوان خوبی هم نیستم 

خلاصه که خدا خودش کمک کنه  

بازم ممنونم 

سلام دوست جونا يه مشورت به آبجيتون بدين لطفا...

به اميد خدا دارم تبلت ميخرم سامسونگ مدل a8 ،٦٤رم٤......

كسي اين مدلو داشته راضيه؟؟؟ خودتون چه مدلي دارين ؟ اصلا كدوم مارك و مدل خوبه؟

چون صحبت ١١-١٢تومن پول بيزبانه لطفا راهنماييم كنيد بهترين انتخابو داشته باشم دعاتون ميكنم سپاس ويژه از شما .........

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
راستی پسرت تب داشت در چ حاله؟ 

دیشب بردمش دکتر 

خیلی بد سرماخورده ظهری 2ساعت تمام گریه کرد تا خوابید 

شبا هم خیلی اذیته بینیش کیپ میشه نمیتونه شیر بخوره 

امیدوارم تا امشب بهتر بشه

دیشب بردمش دکتر  خیلی بد سرماخورده ظهری 2ساعت تمام گریه کرد تا خوابید  شبا هم خیلی اذیته ...

دکتر دخترم میگفت ک بچه مریض میشه ببرید حمام دماغ ک کیپ میشه فضای حمام ک گرمه قشنگ بازش میکنه.. خواستی امتحان کن

بلا ازش دور باشه ان شاالله

قطره آبریزش بینی میزنی؟ 

دکتر دخترم میگفت ک بچه مریض میشه ببرید حمام دماغ ک کیپ میشه فضای حمام ک گرمه قشنگ بازش میکنه.. خواست ...

اتفاقا روش منم همینه بچه هاممریض بشن تندتند حمام میبرم با آب داغ و حمام رو قبلش پر از بخار میکنم 

لباسش هم تند تند عوض میکنم حتی پتو و روبالشی رو میگم حداقل میکروب ها و ویروس های اطرافش کمتر بشن ولی خب نصف شب نمیشد ببرم حمام 

آره قطزه بینی به سختی زدم براش خودشو کشت برا یه قطره بینی 😅

از این اسپری های استنشاقی هم دکتر داده خیلی استفاده اش برای بچه یک ساله سخته