2777
2789
عنوان

خانمای که اشپزیشون خوبه

355 بازدید | 20 پست

سلام خانما شوهرم به خاطر باشگاه ک میره چند تا کاهو و کلم پیچ و گل کلم خریده که سبزیجات بخوره...میشه بگین چیا براش درست کنم که رژیمی و خوشمزه باشه...مخصوصا کلم رو نمیدونم چی باهاش درست کنم..خام بدم بخوره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه غذای خوشمزه با گل کلم بلدم خیلی خوبه

پیاز داغ درست کن توش زردچوبه تفت بده، گل کلم خرد شده بریز و گوجه رنده شده ادویه هم هر چه دوست داری بزن، خالی با نون یا کنار برنج خیلی خوشمزه است😋😋😋😋😋عاشق این غذام دلم خواست 

گل کلم رو میتونی مزه دار کنی و بذار تو فر خیلی خوشمزه میشه

کوکو گل کلم با فر 

با کاهو و کلم و لوبیا چیتی و تخم مرغ آبپز سالاد درست کن سس هم سس سویا روغن زیتون نمک فلفل سیر 

یا ابلیمو روغن زیتون ماست ایسلندی فلفل نعنا نمک

نمک هم صورتی بگیر

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

کلم رو‌باهاش کته ‌‌‌‌‌‌‌‌درست کن ، بریز تو تاس کباب ،  کبابی کن بعنوان دورچین بذار کنار سینه مرغ . خوراکشم میشه درست کنی پیاز و سیر و فلفل دلمه ای و سیب زمینی و کلم رو تفت بده ادویه های مورد علاقتو بش بزن با نون خوشمزه اس 

من یه غذای خوشمزه با گل کلم بلدم خیلی خوبه پیاز داغ درست کن توش زردچوبه تفت بده، گل کلم خرد شده بری ...

رژیمی میخواد عزیزم

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

گل کلم رو خرد کن .پیاز رو سرخ کن و گل کلما رو توش تفت بده. یه کوچولو درحدی که رنگ گل کلما نارنجی بشه بهش رب گوجه بزن. نمک و ادویه و اینا رو هم که موقع سرخ کردن پیاز میزنی. خام نمیتونه زیاد بخوره چون تموم وجودش بو کلم می گیره