2777
2789
عنوان

گفته مشاور برای خساست نامزدم

90 بازدید | 12 پست

رفتیم مشاوره و من گفتم فلان رفتار هارو ازش دیدم بنطرتون خسیسه 

گفت خساست یک تعریف کلی نداره باید ببینی این رفتار ها برات قابل قبوله یا نه 

من خودم فکر میکنم خیلی اهل حساب و کتاب هست ولی خسیس نیست یعنی برای اینکه پولشه کجا خرج کنه خیلی فکر میکنه ولی اگر جایی ضرورت داشته باشه حتما براش خرج میکنه

و اینکه ادم منطقی هست یعنی وقتی با منطق براش توصیح میدم که فلان چیز نیاز هست خرج میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی مثلا الان برای مشاوره گفت چون خیلی چیز ضروری هست هر چقدر هم خرج کنم بازم اشکال نداره بعد گرو ...

میگی با منطق بهش بگی خرج میکنه مثلا تصور کن کمدت دو سه تا مانتو داری که قابل پوشیدنه بعد عید میشه یا یه عروسی که لازم‌میبینی  هم چند میلیون بدی لباس مجلسی هم مانتو و اینجور چیزاش 

ببین مردی هست که توقعات تو براش منطقی باشه؟! اگر اره که باهاش ازدواج کن اگر نه بدون زندگی سختی خواهی داشت و برای هر خرید کلی باید کلنجار بری باهاش

میگی با منطق بهش بگی خرج میکنه مثلا تصور کن کمدت دو سه تا مانتو داری که قابل پوشیدنه بعد عید میشه یا ...

مثلا خودش به لباساش میرسه منطقش هم اینه که در حد شان و شخصیت من نیست که لباس بد لپوشم

مثلا خودش به لباساش میرسه منطقش هم اینه که در حد شان و شخصیت من نیست که لباس بد لپوشم

لباس بد با چیزی که ما خانوما معمولا دلمون میخواد سالی چند تا مانتو بخریم که معمولا هم همشون نو میمونن فرق میکنه این بیشتر مد نظرمه مثلا خیلی از خانوما هستند که یه لباسیو بیشتر از یکی دوبار نمی‌پوشن باید ببینی اینو قبول میکنه اگر شما اینجوری هستین 

وگرنه که اگر خواسته شما با منطق ایشون همخونی داشته باشه مشکلی نیست

لباس بد با چیزی که ما خانوما معمولا دلمون میخواد سالی چند تا مانتو بخریم که معمولا هم همشون نو میمون ...

اره منم خیلی اهل تنوع نیستم 

ولی کلا اینکه ادم با یک منطقی خرید کنه بده? 

من خودم همینجوری هستم مثلا لباس میخوام بخرم یکچیزی میخرم که کاربردش بیشتر باشه 

یا دوتا چیز رو بخوام بخرم اون که اولویتش بیشتره رو میخرم

یا خیلی کم پیش میاد یچیزی هوس کنم برم بخرم

باید لازم داشته باشم تا بخرم

اره منم خیلی اهل تنوع نیستم  ولی کلا اینکه ادم با یک منطقی خرید کنه بده?  من خودم همینجو ...

نه اصلا بد نیست بهش میگن فکر اقتصادی 

مهم اینه که تفکراتتون تو خرج کردن عین هم باشه