2777
2789
طرف می‌بینی خودش و شوهرشو ۷۰ نسل قبلشون سبزه بودن موهای مشکی داشتن چشای تیره داشتن بعد یهو دختر بچه ...

عزیزم من شوهر خودم و مادرخودم کلا بور هستن شوهرم چشماش  سبز هست پدر شوهر و مادر بزرگ خودمم چشماشون طوسی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من شوهر خودم و مادرخودم کلا بور هستن شوهرم چشماش  سبز هست پدر شوهر و مادر بزرگ خودمم چشما ...

خب احتمالا هست دیگه

ولی خودت نمیتونی با تغذیه کاری کنی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

شوهرتو عوض کن

ببخشید ولی انگار یه بچه دبستانی تاپیک زده

انگار اصلأ چیزی از ژنتیک نمیدونید و میخوایید برید اسباب بازی بخرید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شوهرتو عوض کن ببخشید ولی انگار یه بچه دبستانی تاپیک زده انگار اصلأ چیزی از ژنتیک نمیدونید و میخوای ...

عزیزم مواظب صحبت کردنت باش من شوهرم و پدر شوهرم چشماشون رنگی هست مادر خودم و شوهرم کلا بور هستن

عزیزم مواظب صحبت کردنت باش من شوهرم و پدر شوهرم چشماشون رنگی هست مادر خودم و شوهرم کلا بور هستن

خب پس دیگه تاپیک زدنت چی بود؟ من مواظب هستم و حداقل چندین کلاس سواد دارم و علم ژنتیک رو زیر سوال نمیبرم 😂

ولامادر بزرگ شوهرم و پدربزرگش چشمشون آبی و یکی سبز بود هیچ کس شبیهشون نشده‌ خانواده پدربزرگم چشمشون ...

من خودمم بابام چشاش عسلیه روشنه من و داداشم چشامون قهوه ای تیره

نه اینا میگن اگه پدر یا مادر چشم رنگی یا موبور بودن باااااید بچه ی اینا هم همون‌جوری بشه انگار رفتن اسباب بازی بخرن 😂

خب پس دیگه تاپیک زدنت چی بود؟ من مواظب هستم و حداقل چندین کلاس سواد دارم و علم ژنتیک رو زیر سوال نمی ...

منم علم ژنتیک و زیر سوال نبردم شما از من پرسیدی که چرا این حرف و زدی که می گی شوهرتو عوض کن ولی میدونم انقدر بی ادب هستی که این حرف و زدی با سوادت کاری ندارم خودمم درس خونده هستم