2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آيشواريا راي و شوهرش تو يه مصاحبه ازشون پرسيذن گفتن رسممونه 

كلا ملت خيلي سنتي اي هستن ، احتمالا دهلي قضيه كمتره ولي استان هاش خيلي بزرگتر مهمه براشون

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
آيشواريا راي و شوهرش تو يه مصاحبه ازشون پرسيذن گفتن رسممونه  كلا ملت خيلي سنتي اي هستن ، احتما ...

عجب اره اینم میگه یه خانواده باید با هم زندگی کنند شاد و خوشحال باشند🤣🤣🤣

😱

با هنديا كاري نداشته باش به نظزم 

شنيدم بسبار زبون باز هستن پسراشون ولي همونه بُود با هندي ازدواج كرده بُود سوهره پسيار حسابگر يود خانوادش هم خيلي مهم بُود 

مورد ديگه اينكه از سن كم اكثرا ازدراج ميكنن بعد تازه تو دهه ي بيست بعضياشون فيلشون ياد هندستون ميكنه و ميرن دنبال يه زن ديگه، بعضبا طلاق هم نميدن انگار ! يه جورايي به نظر مياد زبون بازي دارن اما عمق نداره هشق و عاشقشون اينا تو فيلماشونه 

صنم بلاگر ببین زن سوم چیراگ اونجا رسم نوشت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عجب اره اینم میگه یه خانواده باید با هم زندگی کنند شاد و خوشحال باشند🤣🤣🤣

ببين خيلي سنتي هستن يه جورايي بعضي جاهاش بدوي هستن ، اختلاف فرهنگ و اينا هم خيلي توشون هست با خودشون هم درگيري زياده ، اختلاف طبقاتي و طايفه اي هم براشون مهمه ، من يادمه با يكي چت ميكردم عاشق يه دختري بُود اما ميكفت از يه طايفه نيستيم ، ميكفتم خب چه اشكال داره، ميكفت نميشناسي اينجارو 

خيلي بايد ظاهرا درگيري ميذاشتن كه مثلا خانواده هاي طبقه ي مختلف وضلت كنن  

یا خدا آخه ما اصلا رسم نداریم ، دو نفر که ازدواج میکنند یه خونواده جدید تشکیل میشه که پدر مادر دخالت ...

آره اينجا مگه قضيه ي بي پولي باشه محبوز شن برن با خانواده سوهر تو يه خونه