مرسی ببخشید درمورد بقیه درساهم این نظرو دارین که نکته تستشو به جای سالیانه شونو ببینم؟ شما نک ...
بستگی به ضعف وقوتت داره من اون ۳تادرس دیگه روجامع رفتم موسسه اپکس ازکلاسای اونام عقب بودم اصن بهم نگفته بودن کی شروع شده من فک میکردم مهرشروع شده ولی شروع ازتیربودبرای همین اوناروپشت هم وخیلی زودجمع کردم ورسوندم به دی بعدش گفتم ریاضیم روهم قوی ترکنم بین استادسادات وحیدری هم دودل بودم ولی رفتم حیدری!اگه پایت قویه زودبانکته وتست ببنددرسات روبعدفقط تست بزن اگه گیرداری اول رفعش کن بعدبروسروقت تست.بعدم اینجوریه که کلاس رفتن واقعایه چیزدیگس تکلیف داری آزمون داری خیلی بهترازآفلاین دیدن کلاساس اونجوری انگاریه فیلم داری که هفته ای یه قسمتش رومیبینی ولی باکلاساواقعاپیشرفت میکنی ودبیرولت نمیکنه من تااسفندبه ریاضی اونطوری که بایداهمیت نداده بودم توعیدهرشب آزمون داشتیم اصن بعد عیدیه آدم دیگه شده بودم!وقتی جامع ونکته وتست رومیبینی میگی اعع این که همون حرفای قبیلیه فقط استادقصه سربازی رفتن و...توش نمیگه ومفیددرس میده ولی ازطرفیم نمیشه صبرکردتااسفندکه نکته هاشروع شه واگه بخوای سال قبلش روهم ببینی به نظرمن توکنکوربه روزبودن خیلی مهمه بایددیدگاه های جدیدطراح روببینی طراح یه سال بزرگتروباهوش ترشده نمیشه بادیدسال قبل رفت جلوش!یه راه داری اینکه نکته هاروببینی وکارکنی به اسفندم که رسیدی بری کلاس ومطالب جدیدرویادبگیری اینجوری به نظرم توپول آموزشت روهم دادی وحروم نیست!موفق باشی❤
یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم