عزیزم ب نظرت با تراز ازمون ۶۰۶۳و سوابق۷۵۰۰ و تراز کل۶۶۱۱ و مال دوستم تراز کل۶۹۰۰ انسانی منطقه دو امکان اوردن دولتی رشته هایی مثل ادبیات جامعه اقتصاد شهر خودم ینی همدان هست؟؟و رشته مدیریت بازرگانی سایر شهر ها؟میدونم فرهنگین مجازم
چه رشته ای عزیزم ؟ انشالله رتبت خیلی خوب بشه بنظرت من شانس دولتی چه رشته هایی دارم منم اختصاصیم ...
تجربی بودم من!شماهم تجربی هستی؟اگه آره که شانس فرهنگیان وپیراپزشکی هاروداری به نظرم!توانتخاب رشته انتخاب های اولت رورویایی بزن امسال ترازکل هانسبت به سال های قبل خیلی کمترشده ممکنه باترازهایی که سال های قبل زیادم چشمگیرنبوده چیزای خوبی قبول شی حتمابایه مشاور خوب صحبت کن
یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
دوره ی نکته وتست اسفنداستادآریان حیدری ثبت نام کردم چون پشت کنکوری بودم کتاب زیادخریدم ومنبع زیادداشتم تدریس هاهم چون مبحثی بودباهمشون جلومیرفتم ولی بهتریناشون میکروجامع(نوشته آریان حیدری)ویه جزوه بهمون دادتکلیفمون ازتواون بود جزوه ی کلاس های جامعش بودتماماتست های کنکور وآزمون های مختلف و...بودبراجمع بندیم موج آزمون!ولی به نظرم زیاد دور خودت کتاب جمع نکن یه کتاب روچندیننن باربزن بعدبروسراغ منبع بعدی!پارسال اولین چاپ هرکول بود من چون سال اولش بود اعتمادنکردم نخریدم ولی تطابق هاروکه گذاشتن واقعابه کنکورنزدیک بود
یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم