2777
2789
عنوان

خانمیه لحظه

78 بازدید | 5 پست

کسی اینجا هست مجبور شده باشه ۶_۷ ماه با کیست دندون تا کنه و لثه ی دندونش وَرَم داشته باشه تموم اون چند ماهو

موقع کشیدن دندونی که کیست داشته چقدر درد داشتین؟

🚫لطفا بگین دارین جواب کدوم سئوالو میدین یه آره و نه ننویسین🚫

به دلیل کاملا موجهی نتونستم توی این ۷ ماه برم دکتر الان خدارو شکر شرایطش داره مهیا میشه

نه چند روز طول کشید دلیلش هم بعد از عکس او پی جی مشخص شد که ریشه دندونم افقی شکسته و باید کشیده بشه و ایمپلنت بشه دکتر برام کشید و جراحی کرد که اصلا اصلا اصلا درد نداشت خیالت کاملا راحت باشه تازه مال من سه تا کیست کنار هم بود 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
نه چند روز طول کشید دلیلش هم بعد از عکس او پی جی مشخص شد که ریشه دندونم افقی شکسته و باید کشیده بشه ...

درد هم داشتین به خاطر خود کیست

خدا خیرت بده بعضیا سکته دادنم

ایمپلنت دندون چقدر درد داشت و چند تومن شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد هم داشتین به خاطر خود کیست خدا خیرت بده بعضیا سکته دادنم ایمپلنت دندون چقدر درد داشت و چند توم ...

آره بخاطر خود کیست درد داشتم و سوزش ولی بعدش راحت شدم ایمپلنت هم اصلا درد نداشت چهار سال پیش ۶ تومن شد

آره بخاطر خود کیست درد داشتم و سوزش ولی بعدش راحت شدم ایمپلنت هم اصلا درد نداشت چهار سال پیش ۶ تومن ...

الان یه سئوال دیگه یادم افتاد😥

وَرَم هم داشت لثتون؟چقدر وَرَم داشت و اینکه کیست هاتون بزرگ بود یا کوچیک؟

الان یه سئوال دیگه یادم افتاد😥 وَرَم هم داشت لثتون؟چقدر وَرَم داشت و اینکه کیست هاتون بزرگ بود یا ...

ورم یادم نیست کیستهام اندازه ۲ میلیمتر بود ۳ تا کنار هم