2777
2789
کی آشتی میکنیم؟ انقد دوسش دارم.... برام کادو میخره؟ اونم پشیمونه؟ کی میریم سر خونه زندگیمون؟

زیاد اذیتش میکنی

منتظره از دلش دربیاری

تو باید پا پیش بزاری

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افرین ..درسته..اخه چندماهه حقوقشو نمیدن عصبی شد.. عزیزم شوهرم توسط داییش رسمی میشه شرکتشون؟قول داد ...

طول میکشع

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
ینی میگی باید یکم مغرور باشم  آخرین دعوامون تقصیر کی بود

شخصشخصیتت مستقل باشه ینی برای هر کاری حتما نباید اون باشه

مثلا بگی حتما تا شوهرم بیاد انجانش بدم اگ خودت میتونی انجامش بده

سوالت چی بود

درباره اینده من چی حس میکنی؟ شغلم ؟ دانشگاه اینا سال بعد میرم دانشگاه کلا هر چی حس میکنی بگو ممنونم.

کی به درآمد میرسم ؟

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
درباره اینده من چی حس میکنی؟ شغلم ؟ دانشگاه اینا سال بعد میرم دانشگاه کلا هر چی حس میکنی بگو ممنونم. ...

خوبه ولی براش زیاد تلاش نمیکنی بیشتر منتظر یه منجی نا امیدی فکر میکنی نمیشه