2777
2789
کسی هست که بدمو بخاد؟ زندگیم تو آینده چجوریه؟ و اینکه ارتودنسیمو برای عروسیم بر میدارم یا میمونه ؟

اخریو واقعا چی بگم بت😐😂

و اینکع بدخواه بله داری بیشتر حسود

زندگیت اولش ارومه ولی سختیاش کم کم شروع میشه

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخریو واقعا چی بگم بت😐😂 و اینکع بدخواه بله داری بیشتر حسود زندگیت اولش ارومه ولی سختیاش کم کم شر ...

بهم میرسیم ؟

کنکور تجربی چی میارم؟

کی حالم خوب میشه از ته دل؟

تو به هر دینی که خواهی باش اما بد مکن / بد حرامش باد گشتن در حریم ارتکاب
بهم میرسیم ؟ کنکور تجربی چی میارم؟ کی حالم خوب میشه از ته دل؟

درمورد سوال اخرت بگم ک اول باید خودتو بپذیری اشتباهاتتو خودتو ببخشی

کنکور قبول میشی ولی الان بهش نمیرسی دو سه سال دیگ

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
اخریو واقعا چی بگم بت😐😂 و اینکع بدخواه بله داری بیشتر حسود زندگیت اولش ارومه ولی سختیاش کم کم شر ...

ینی در اینده زندگی بدی خواهم داشت از چه نظر رابطه با همسرم یا اینکه منظورت پولو اینجور چیزاست؟

میتونی بفهمی حسودام کیان

قربونت برم دارم از دلش درمیارم میدونم دوسم داره بنظرت کی آشتی میکنیم بریم سر خونه زندگیمون مرسی ...

ددرست بودن؟ 

ب همین زودیا

دلش تنگ شده واست ولی خب ناراحته ازت

ینی در اینده زندگی بدی خواهم داشت از چه نظر رابطه با همسرم یا اینکه منظورت پولو اینجور چیزاست؟ میتو ...

منظورم اینه ک باید صبوری کنی

فامیلای مادریت اومد تو ذهنم