2777
2789
عنوان

بنظرتون طلارو بفروشیم

93 بازدید | 5 پست

شوهرم قرار بود وام بگیره ولی همش میپیچونن ما قراره خونه پیش خرید کنیم ثبت‌نام مسکن ملی کردیم به اسم من هست آورده سومیم میشه ک باید بدیم من یکبار گفتم الان دستت خالیه طلا هست حالا از وقتی سراغ وام هاشو میگیرم که چیشد میپیچونه ک خبری نیست فعلا بستس نمیدن با اینکه پول به گفته خودش قرض کرده بود تا چندماه تو حساب بود تا وام جور بشه حالا هروقت میگم پول بخوان چکار کنیم میگه خودت گفتی طلا هست دیگه حالا نمیدونم چکار کنم طلا بفروشیم یانه چون هم خودش پول داره یکم هم وام رو نمیره بپرسه میدن یانه ؟

خوبی بهش نیومده هاااا.بگو طلا هم پس اندازمونه وقتی با وام حل میشه چرا پس انداز اینده مونو بفروشیم

بهش گفتم ولی همش داره لجبازی میکنه میگه میرم بانک میگن خبری از وام نیست بستس نمیدونم والا باهام روراست نیست 

تهش میگم نمیدم هم میگه بعدا هم هی نیا بگو ابن پولا از کجا اومد دخالت نکن پول وامتو چکار می‌کنی یا پول تو  بانک داری انقدر یا اونقدر تو حسابت داری یا نداری چون به تو ربطی نداره 

من گفتم خب اگر پول داری بیا بریز اینطوری بهتره ک طلا بفروشی میگه نمیشه بهشون دست زد یا میگه قرضه یا میگه سپرده برای اینکه وام بدن آخرم میگه نده خودم میرم جور میکنم ولی بعدا نیا دخالت کن ک تو حسابت انقدر پول داری داره هم میگه نمیخواد طلاتو بدی هم میگه دخالت نکن بعدا ک پول دارم یانه توقع داره خب نپرسم پول داره یا نه به جاش بگم خب هم وام بی خیال بشو هم پول اگر داری حتی کم دست نزن به جاش بیا برو طلا رو بفروش 

من حرفم این بود اگر پول حتی کم داره بیاد بریزه های کم اما ایشون دلش نمیاد ولی دلش میاد الان تو اوضاع بد طلا بریم بفروشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه فقط ایندفعه پول میخوان الانم طلا ارزون شده نفروش در ضمن باهاش تعارف نداشته باش صریح بگو پشیمونم ...

بهش گفتم ولی همش داره لجبازی میکنه میگه میرم بانک میگن خبری از وام نیست بستس نمیدونم والا باهام روراست نیست 

تهش میگم نمیدم هم میگه بعدا هم هی نیا بگو ابن پولا از کجا اومد دخالت نکن پول وامتو چکار می‌کنی یا پول تو بانک داری انقدر یا اونقدر تو حسابت داری یا نداری چون به تو ربطی نداره 

من گفتم خب اگر پول داری بیا بریز اینطوری بهتره ک طلا بفروشی میگه نمیشه بهشون دست زد یا میگه قرضه یا میگه سپرده برای اینکه وام بدن آخرم میگه نده خودم میرم جور میکنم ولی بعدا نیا دخالت کن ک تو حسابت انقدر پول داری داره هم میگه نمیخواد طلاتو بدی هم میگه دخالت نکن بعدا ک پول دارم یانه توقع داره خب نپرسم پول داره یا نه به جاش بگم خب هم وام بی خیال بشو هم پول اگر داری حتی کم دست نزن به جاش بیا برو طلا رو بفروش 

من حرفم این بود اگر پول حتی کم داره بیاد بریزه های کم اما ایشون دلش نمیاد ولی دلش میاد الان تو اوضاع بد طلا بریم بفروشیم 

خیلی عصبیم کرده اعصابم داغونه