2777
2789
عنوان

زیارت کربلا

257 بازدید | 20 پست

سلام خانما تازگی خودتوت یا اقوامتون کربلا رفتن؟

میخوام‌بدونم هزینه سفر زمینی چقدر خرج داره تو شهر خودمون با ۴۶۰۰ هم میبرن ولی من هزینه کلیو میخوام بدونم پاسپورتم ندارم 

ی سفر کربلا بدون‌حالا سوغات چقدر میشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ماتهرانیم اینجا هم با۴وخورده ای میبرن ولی پاسپورت حدود ۵۰۰درمیاد و سوغاتی نخای دیگه همین ۶ ،۷تومن کافیه واست چون غذا الان رایگانه تااربعین

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماتهرانیم اینجا هم با۴وخورده ای میبرن ولی پاسپورت حدود ۵۰۰درمیاد و سوغاتی نخای دیگه همین ۶ ،۷تومن کا ...

اربعینو نمیرم یعد اربعین با کاروان بخوام برمم همین در میاد؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

دوستای گلم ممنون بابت نظرا ولی یادم رفت بگم بعد اربعین منظورم بود

بستگی ب کاروانت داره رنج همین ۴و ایناست ببینم حسینه ببرنت یا هتل

مگه هنوز هست که حسینیه ببرن؟

اخه ی کاروان شهرمون بود خیلی کم میگرفت حسینیه میبرد 

شانس من گفت دیگ نمیبره فقط هتل 

اتقدر دلم سوخت 

حاضرم شبا تو خیابون بمونم اما برم کربلا خیلی بیتابم خیلی 

یه حاجتم دارم دوستداشتم برم رو در رو از حضرت عباس بگیرمش انقدر دلم گرفته نمیتونم برم 

مگه هنوز هست که حسینیه ببرن؟ اخه ی کاروان شهرمون بود خیلی کم میگرفت حسینیه میبرد  شانس من گفت ...

چرا برای اربعین نمیری خب؟

ارزونتر درمیاد. موکب و غذا هم مجانی است

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چهارو پنصد برا کرایه البته ببرت هتل حسینه ۴۵۰۰خیلیه پنصد هم پاسپورت ابن پنج تومن دو یه میلیونم چیزی دیدی بخری یا یوغات چون اونحا چیز خاصی نداره بیاری مگه برا تبرک یا باگاریی چیزی بخری برا خودت اگع بار اولته هریداتو از نجف بکن کربلا بازار زیادی نداره

مگه هنوز هست که حسینیه ببرن؟ اخه ی کاروان شهرمون بود خیلی کم میگرفت حسینیه میبرد  شانس من گفت ...

اره هست

منم دقیقا مث توام لحظه شماری میکنم ک بطلبه برم اربعین پیاده روی دلم خیلی شکسته همش نگا کلیپای کربلا میکنم 

چهارو پنصد برا کرایه البته ببرت هتل حسینه ۴۵۰۰خیلیه پنصد هم پاسپورت ابن پنج تومن دو یه میلیونم چیزی ...

ای کاش بتونم برم 😭😭😭😭چرا هرچی میگم منو بخر ببر گوش نمیدن همش میگم امام حسین منو دوستنداره 

اره هست منم دقیقا مث توام لحظه شماری میکنم ک بطلبه برم اربعین پیاده روی دلم خیلی شکسته همش نگا کلیپ ...

انشالله که روزیت بشه بری..من اربعین شوهرم نمیذاره بعد کسی هم نیست ک برم 

ولی سال دیگ‌زنده باشم میرم