2777
2789
عنوان

نازایی

787 بازدید | 44 پست
خدایا خسته ام از ادم هایت از دنیایت ک کمرم را شکسته 💔 نازایی مثل سرطان میمونه اگ خوب بشی ک هیچی اگ نشی کم کم جون میدی روز ب روز ضعیف تر میشی و در اخرش هم میمیری 🙂🖤 ولی من زنده ام نفس میکشم اما مردم وقتی تو خونه تنهام ساعت ها ی گوشه نشستم هیچ کس نیست باهام حرف بزنه صدام کنه یا حتی ی بچه هم نیست ک بی ادبی بکنه من بگم بشین مامانم اذیت نکن حتی ی بچه هم نیست ک بخوابونمش ساعت ها نشستم تو خونه ب در دیوار نگا میکنم انگار خونم تنگ تاریک دق میکنم توش انقدر دلم میخواست پستونک شیر پیمانه تو خونم بود رو کابینتم انقد دلم میخواست لباسای بچم تو کمدم بود شبا ک میخوابوندمش صدا تلوزیون کم میکردم بیدار نشه یا براش ابجوش شیر میزاشتم کنارم ک شب بیدار شد سریع بدم زیاد اذیت نشه انقد دلم میخواد ساعت ها رو پام تکونش بدم تا اخر خوابش ببره اما باباش بیاد لامپ اتاق روشن بکنه بیدار بشه میدونی هر بچه ای ک خونم میاد میگ اسباب بازی ندارین انقد دلم میشکنه .... ک نگو من برا کی بخرم ی بار ی جایی رفتم تو جمع تو بغل ی خانم نوزاد بود من ب محض احوال پرسی خواستم برم کنارش بچش فقط چند دقیقه بردارم گرف بچش پوشوند صورتش اون طرفی کرد همونجا صدای شکستن قلب خودم شنیدم!! خدایا درد میدی درمانم بده لعنت بر نازایی لعنت .....🖤😞
بستن

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم هنوز ۲۲ سالته... همسن های من و تو حتی ازدواج هم نکردن... وقت زیاد داری... منم سه ساله عروسی کردم ولی قصدشو ندارم ... باور کن کلی زمان داری

چرا از صبح تا شب توی خونه تنهایی که حوصلت سر بره؟؟ کلی کلاس میتونی ثبت نام کنی

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده

انشاالله به زودی دامنت سبز بشه 

چند وقته منتظری ؟

اینقدر بی قراری نکن تلاشت رو بکن دکتر این چیزا ولی بسپار به خدا هر وقت موقعش باشه بهت میده 

اگه زندگیت با شوهرت خوبه حرف بقیه رو بیخیال ❤

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         
چقد افسرده ای،،،بخدا بچه هیچیییی نداره جز عصاب خوردی برو کارکن تفریح کن من حسرت شده برام ی روز بچم پ ...

۱۲ سال تنهایی بس نیست.۱۲ سال حرف شنیدنو هر ماه پریود شدن بس نیست ...۱۲ سال با خجالت سرمو انداختم پایین و ب شوهرم گفتم پریود شدم بس نیست😭

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

سلام عزیزم تو همین نی نی سایت یه خانوم بود میگفتن با طب سنتی باردار شدن

اگه خواستی لینک تاپیک رو بهتون بدم مطالعه کنین

ان شاءالله بزودی زود بچه هاتو بغل کنی

و بهترینا براتون رقم بخوره 

♥️ خدای مهربانم تو را سپاس♥️
عزیزم هنوز ۲۲ سالته... همسن های من و تو حتی ازدواج هم نکردن... وقت زیاد داری... منم سه ساله عروسی کر ...

همینو بگو بخدا..من ک مث سگ پشیمونم از بچه دارشدنم..ایشالله تنش سالم باشه ها ناشکری نمیکنم ولی بچه همه چیه ادمو میگیره ،وقت ،عصاب،زمان،زندگی،همه چییییی حتی خودتو

باسن کرم شب تاب از اینده من روشن تره