2777
2789

امشب خونه مادربزرگ شوهرم دعوت بودیم، بعد من قول داده بودم زود میرم کمک میکنم تو اشپزی شوهرمم شیفت عصرش رو کنسل کرد اومد کمک من، بعد خانم پسرخالش و زنداییش دیگه ول نکردن تا شب این موضوع رو که شوهرت خیلی به فکرته و خداشانس بده و این مدل حرفا رو تا شب تکرار میکردن. شی تو ماشین سر یه موضوع مسخره با شوهرم بحثم شد در حالی که ما اصلا بحث این مدلی نداشتیم.

یه بارم با با همین پسرخاله و خانمش رفتیم نهار بیرون فوت کورت یه مجموعه ایی بعد من یهو چشم دو مدل کفش رو گرفت قیمتش نسبتا بالا بود شوهرم گفت برو بپوش رفتم پوشیدم نتونستم انتخاب کنم دو جفتش رو خرید. بعد خانم پسرخالش هی میگفت اگه شوهر من بود نه تنها یه جفتشم نمیخرید میگفت با پول یه جفتش میشه چند جفت کفش خرید و این جور حرفها بعد دقیقا اون روزهم تو ماشین سر راهنما زدن بحثمون شد.

نمیدونم انرژی منفی این آدماست یا همینطوری شانسیه که بحث های الکی ما همزمان میشه با تعریف های اونها از رابطمون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تجربه شو داشتم دختر عموی شوهرم و یکی از اشناهاشون اونقد گفتن که شوهرت سر سفره جا‌نگه میداره برات بهت میرسه هزار تا کوفت دیگه گفتن زندگیم واقعا چشم خورد از اون لحاظ ن اینکه الان بد باشع ولی خب‌ قبلا اصلا بحث‌ نداشتیم 

چطوری میشه حلوشو گرفت🙃

هیچی دیگه فقط باید به بقیه بگی خوشبحال شما ما اینطوری نیستیم و فلان😁😁 از زندگیت هیچ جا نگو کسی ام بهت گفت خوشبحالت چقد دوستت داره ناله کن ک نه بابا چن وقته مثلا کفش لازم داشتم

هرموقع ترسیدی چشمت بزنن ۳بار بگو ماشالله لاقوه الا بالله العلی العظیم

سوره ناس و فلق بخون

دستاتو بگیر جلوی صورت سوره حمد توحید ناس و فلق و آیه الکرسی بخون،دستاتو بعدش بکش به صورتت