2777
2789
عنوان

مازوخیسم

215 بازدید | 5 پست

چرا هرکی زجرمون بده عاشق تر و حساس تر میشیم روش و حربص تر

مازوخیسم داریم من خودم ک دارم 

یعنی عشق و رابطه اروم و نرمال دلمو میزد قدیما یادمه ولی با اشک و زجر و دوری دلتنگی حریص تر میشدم:(

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

مازوخیسم ینی اسیب ب خود گلم دوس داری ب خودت اسیب بزنی یا اسیب برسه؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

چون اون آدم ذره ذره با این کار عزت نفس و اعتماد به نفست میگیره و تو در مقابلش ضعیف هر میشی 

مازوخیسم نداری عشقم 

اون عشقی که به اون آدم میدی در اصل اون عشقیه که کودک درونت نیازش داره 

روش کار کتی قشنگ درست میشه وگرنه همینجور ضعیف و ضعیف تر میشی حتی تو رابطه های بعدی هم بیشتر آسیب میبینی 

به درون بنگر هر وقت از چیزی از بیرون ناراحتی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مازوخیسم ینی اسیب ب خود گلم دوس داری ب خودت اسیب بزنی یا اسیب برسه؟

اره اسیب روحی روانی ولی

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
چون اون آدم ذره ذره با این کار عزت نفس و اعتماد به نفست میگیره و تو در مقابلش ضعیف هر میشی  ما ...

کودک درونم تو این زندگی دق کرده و مرده:)

ولی در درون این درواقع یه مشکله که خیلیا بهش بی توجهی میکنن اما توی زندگی بعدا به مشکل میخورن یکی از آشناهای ما بنده خدا بعد از ازدواج خیلی اذیت شد البته خودش این مشکلو داشت ها بهش دکتر نجفی توانا رو معرفی کردن چون روش درمانیش بدون داروعه خودش که خیلی راضیه مشکلش کلی برطرف شده یدونه دارو هم نداده از هیپنوتیزم درمانی استفاده میکنه

2790
2778
2791
2779
2792