2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کاری نکن 

هرکاری کنی خودتو بی ارزش میکنی 

فقط استغفار زیاد کن روزی ۱۰۰۰ تا عالیه

همه آرزو ها براورده میشه

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
رو خودت کار کن به این فکر نکنی برگرده 

واقعا 

منم بعد از این همه سختی فهمیدم هیچ چیز با ارزش تر از خودم نیست

و رفتنی هم میره کسی که بخوادت حتی حرف رفتنو نمیزنه چ برسه که بخواد واقعا بره

برام دعاکنین آرامش برگرده ب زندگیم 😔💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
واقعا  منم بعد از این همه سختی فهمیدم هیچ چیز با ارزش تر از خودم نیست و رفتنی هم میره کسی که ...

خود منم تجربه ای شمارو داشتم.. به اینکه فکر کنم حتی یه ذره دوسم نداشت و همه چی الکی بود میسوزم ولی خب اخرش فهمیدم هیچی مهمتر از آرامشم نیس هیچی..

😬باورت میشه از هیچچ ذکری نتیجه نگرفتم 

دقیقا همون که نمیشه 

احتمالا ب صلاحت نیست تاپیکامو ببین میفهمی چقدررر سختی کشیدم و دارم میکشم ولی دگه خودم راهاش کردم هر گوری میره بره عوضی 

منکه همسرم بوده ببین ب کجا رسونده منو خیلیییی هم وابستش بودم و براش میمردم😔💔

واقعا  منم بعد از این همه سختی فهمیدم هیچ چیز با ارزش تر از خودم نیست و رفتنی هم میره کسی که ...

خود منم تجربه ای شمارو داشتم.. به اینکه فکر کنم حتی یه ذره دوسم نداشت و همه چی الکی بود میسوزم ولی خب اخرش فهمیدم هیچی مهمتر از آرامشم نیس هیچی...

دقیقا همون که نمیشه  احتمالا ب صلاحت نیست تاپیکامو ببین میفهمی چقدررر سختی کشیدم و دارم میکشم ...

آخه قبلا میرفت دعا میکردم برمیگشت ایندفعه نمیدونم چرا نمیاد اگ ب صلاح نبود چرا اون موقع ها خدا آرزوم برآورده میکرد

خود منم تجربه ای شمارو داشتم.. به اینکه فکر کنم حتی یه ذره دوسم نداشت و همه چی الکی بود میسوزم ولی خ ...

دقیقاا 

قرار بود آذر ماه عروسی بگیریم خیلیی نامردی کرد ولی خدارو شکر توکل کردم به خدا😔

آخه قبلا میرفت دعا میکردم برمیگشت ایندفعه نمیدونم چرا نمیاد اگ ب صلاح نبود چرا اون موقع ها خدا آرزوم ...

میدونم الان تو دلت چی میگذره منم همینجوری بودم ولی توکل کن بخدا

بخداا ارزش نداره روانتو بهم بریزی همسر نامرد من با خانواده کثیفش نمیدونیی چیکارا با من ک نکرذن ولی ازخداا میخوام آهم دامنگیر شون بشه

کسی که بخوادت هیچ وقت نمیره بزار اون بدوعه دنبالت 

خواهرانه بهت میگم چون خودم خیلیییییی بد ضربه خوردم

انقدر التماسش کردم ک نره و بدون تو نمیتونم اونم جلو خانوادش

ولی خانوادش کل شهر رو وخش کردن ک من ولش کردم من پا پس کشیدم و الا پسرشون داره پیونم میشه الهی هیچ وقت خثشی نبینن😔💔🍂