2777
2789

اون رنگ روشن وسطش دیگ خیلی همخوانی نداره بابقیه فرش

من نپسندیدم واینکه فرش طرح وسط نداشته باشه زیباتره بنظرم بگرد بازم‌مدلای جدیدترپیدامیکنی تو دیوار

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقششو دوست نداشتم..درکل شیکه

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اون رنگ روشن وسطش دیگ خیلی همخوانی نداره بابقیه فرش من نپسندیدم واینکه فرش طرح وسط نداشته باش ...

منم عاشق طرح افشانم طرح ترنج واقعا قشنگ نیست از نظر من البته خیلیام دوس دارن 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
آره واقعا ازنظرمنم‌ افشان قشنگه 

الان یه عکس میدم ببینید قشنگه لطفا  من عاشقش شدم ولی عکس چون نتیه خودم نگرفتم رنگش بده انگار شما طرحشو ببین خوبه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
آره واقعا ازنظرمنم‌ افشان قشنگه 

این قشنگه 

https://www.uplooder.net/img/image/98/25697a49c9cb0e1a5eba1b9b6d2cba6f/Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B3-%DB%B0%DB%B8-%DB%B0%DB%B3-%DB%B1%DB%B3-%DB%B4%DB%B7-%DB%B5%DB%B9-%DB%B3%DB%B8%DB%B8-com.android.chrome.jpg