2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

171 بازدید | 17 پست

بیایین تجربه هاتونو بگین مخصوصا اونایی ک اخیرا داشتن

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچی تا 10 روز نه میتونستم درست بشینم نه درست راه برم

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
.. میخوری دیگه  تجربه ندارم کلا میگم🙄

ادبو که میتونی رعایت کنی یا اونم تجربه نداری

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
زن داداش منم ماه بعد۰۰۰ میخوره😂😂😂 من دو هفته ای نشدم نکنه منم قراره ،۰۰۰۰۰بخورم🥴

ایشالا بسلامتیی😘🥰🥰🥰وییی خدا کی منم عمه بشم 

میگن خیلی شیرینه دردش 

میشه لایکم نکنی؟
ایشالا بسلامتیی😘🥰🥰🥰وییی خدا کی منم عمه بشم  میگن خیلی شیرینه دردش

نگو ایشالله من نی نی نمی‌خوام😰 اگه یه داداش مث دادش من داشته باشی خیلیییی زود عمه میشی داداش من پارسال ازدواج کرد رفتن ماه عسل اومدن مامانم گفت داری عمه میشی😂 والله من شش ساله ازدواج کردم جرات ندارم داداشم خیلی عجله داشته🤣🤣

نگو ایشالله من نی نی نمی‌خوام😰 اگه یه داداش مث دادش من داشته باشی خیلیییی زود عمه میشی داداش من پار ...

عزیزم ایشالا خوشبخت بشن😘🥰🥰🥰منم بچه خیلییی دوست دارم 

دلت میاد ؟یه نی نی خوشمزه و خوشکل تپل مپلی😍🥰

میشه لایکم نکنی؟