2777
2789
عنوان

وایییی بیایین...😭

652 بازدید | 27 پست

بچه ها من حدود ۲ روزه از این ویروس گوارشی ها گرفتم دیروز هم رفتم دکتر سرم با دوتا آمپول زد ‌و و دارو داد ولی هیچ اثری روم نکرد يکسره شکم درد و دل پیچه دارم هرچی هم میخورم شکم دردم بدتر میشه چیکار کنم یه دارو خانگی معرفی کنین باید تل فردا حالم خوب شه چون کلی کار مهم دارم کمکم کنین 

علائم( شکم درد_دلپیچه_حالت تهوع _اسهال _کمی استفراغ_ سرگیجه_درد کل بدن_سردردو...

کمکم کنین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دوهفته گرفتم هنوز خوب نشدم. هنوز گلوم درد میکنه هفته اول شدید بود هفته دومم کمنر شده ولی  خوب نشدم

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

این ویروسای لامصب تا دور ه اشون نگذره خوب نمیشن...ما یه هفته ای درگیر بودیم تا خوب شد... داروهاتو بخور برای اسهال عرق‌نعنا نبات داغ و پودر سنجد و ماست بخور...اب سیب هم بخور خوبه...استراحتم بکن حتما... سوپ هم زیاد بخور

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

عسل بذار دهنت کم کم مزه مزه کن قورت بده برا تقویت معده خوبه آب جوشیده سرد هم یکم بخور معده رو صاف می‌کنه غذای سنگین پر ادویه اینا نخور غذای ساده آبپز اینجور چیزا خوبه سیر هم برای تقویت معده خوبه 

سعی کن ماست‌‌ و نعنا زیاد بخوری کته ماستم خوبه

کپسول دیلیست زیست تخمیر در برطرف کردن اختلالات شایع گوارشی نظیر اسهال حاد عفونی، اسهال ناشی از آنتی‌بیوتیک، اسهال ناشی از تغذیه روده‌ای و اسهال . اینم خیلی خوبه

ما هممون تا یکی دو روز اونجور بودیم ناهار و شامم باید سبک بخوری  کته با ماست نون و پنیر  ...

یه سئوال شما هم هرچی میخوردین شکم درد میگرفتین و یکسره شکم درد داشتین؟

و اینکه چقدر دوره درمان شما چقدر طول کشید؟

من چی بگم تو اوج گرما گلو دردو ابریزش بینی دارم😐😵

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷