2777
2789
عنوان

شوهر بد

279 بازدید | 21 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته شوهرم باهام همراه نیست-همدم خوبی نیست بچه ننس-بدیای خانوادش و با چشم میبینه ولی قبول نمیکنه-نمیدونم باید چی کار کنم واقعا

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینن آخرش هم متل من افسرده میشی 

شمام این جوری بود شوهرت؟من که حالم خیلی بد هرچی در مورد خانوادش بهش میگم میره بهشون میگه همه حرفای خونه رو میره به ننش میگه

خسته ترینم

شوهر منم خانواده اش خیلی بدن ولی نمیبینه. 

مادرشوهرم زنگ میزنه میگه خانه من نیان پسرام راحت باشن! حالا پسراش ازدواج کردند. ولی یکسره خانه ننه شون هستند. صبحانه و نهار و شام اونجان. 

برادرشوهرم معتاد تریاکی میگه مادرت شوهر نمیخواد!  خیلی بی‌شعوره 

مادرشوهرم میگه پسری که کم‌کم نکنه نفرینش میکنم 

من دختر دارم. مادرشوهرم میگه این مرده میشناسمش زنش دو تا دختر داشت طلاقش داد رفت یکی را صیغه کرد. 

مادرشوهرم میگه مادر یکیه. مادر را نمیشه عوض کرد ولی زن را میشه عوض کرد. 

مادرشوهرم میگه ما عادت داریم عروس را کتک بزنیم 

مادرشوهرم میگه من استاد زن عوض و بدل کردن هستم. پسرم و برادرم صیغه داشته باشند کیف کنند. 

مادرشوهرم به من میگه که من دلم کلفت میخواد. 

و...........

شوهر منم خانواده اش خیلی بدن ولی نمیبینه.  مادرشوهرم زنگ میزنه میگه خانه من نیان پسرام راحت با ...

واقعا چه زن عوضی هست مادر شوهرت-این حرفا چیه میزنه

خسته ترینم
آره 😭

زنیکه مریض-من خود شوهرمم بد-هر اتفاقی تو خونه میفته میزاره کف دست خانوادش-هرچی من در مورد خانوادش میگم میره بهشون میگه خیلی ناراحتم-همدم خوبی نیست تنهام

خسته ترینم
شمام این جوری بود شوهرت؟من که حالم خیلی بد هرچی در مورد خانوادش بهش میگم میره بهشون میگه همه حرفای خ ...

ببین یه سری چیز هست من نمیدونم به خودم میگیرم یا اون مشکل داره. خانواده َشوه من دورن. یکی از مشکلاتی دارم این که وقتی تعطیلی دوست دارن پسرشون بره اونجا. من راحت نیستم. 4 ساله نرفتم. میگم برو خودت. اون هم خانواده اش بدون ما به سختی راهش میدن

زنیکه مریض-من خود شوهرمم بد-هر اتفاقی تو خونه میفته میزاره کف دست خانوادش-هرچی من در مورد خانوادش می ...

شوهر منم میره میگه.. 

مادرش عادت داره همیشه به پسراش زنگ بزنه گزارش بگیره 

پسراش مثل موم توی دستشن

ببین یه سری چیز هست من نمیدونم به خودم میگیرم یا اون مشکل داره. خانواده َشوه من دورن. یکی از مش ...

این که خیلی خوبه-خانواده شوهر ما یه کوچه با ما فاصله دارن پدرمو در اوردن

خسته ترینم
این که خیلی خوبه-خانواده شوهر ما یه کوچه با ما فاصله دارن پدرمو در اوردن

والا این دوری هم یه جور دیگه. من همیشه آرزو میکردم دور باشم خانواده شوهر. ولی این که تعطیلی باشه و پیش زن و بچه نباشه و بره اونجا و. ننه همش انتظار چی بگم. البته من میگم بچشونی برو خودت 

شوهر منم میره میگه..  مادرش عادت داره همیشه به پسراش زنگ بزنه گزارش بگیره  پسراش مثل موم ...

دقیقا شوهر منم همین-ما هیچ چیز پنهانی نداریم-همه چیزامون و کاملا در جریان هستن-من خیلی اذیت میشم-خیلی ناراحتم چی کار کنم دارم افسرده میشم دیگه هیچ حرفی نمیتونم باهاش بزنم چون همه چیز و میره میگه محرم نمیدونمش حرفامو بهش بزنم خبر چین

خسته ترینم