2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

5161 بازدید | 41 پست

دوستان من بخاطر اینکه خیلی زیاد آنتی بیوتیک مصرف کردم عفونت قارچی گرفتم ، یه هفته قبل پریودم کرم با اپلیکاتور مصرف کردم خوب نشدم ، بعد پریود شدم و روز بعد پریود دیدم اوضاع خیلی خیطه رفتم دکتر ، دوباره بهم دارو داد ، این دفعه شیاف واژینال فیتوواژکس ، خداروشکر تا الان خوب بوده یه هفته مصرف کردم اوضاع بهتر شده ، میخوام ببینم دیگه تا پایان درمان (که هنوز یه هفته مونده ازش) نباید رابطه داشته باشم ؟ چون میشه یه ماااه:/

من از عید تا الان درگیرم  شیاف وپماد پاسخ گو نیست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب من فلوکونازول داد،والاهمون ماه حامله شدم فقط دوتا خوردم فعلا که ازعفونت خبری نیست.خداکنه سراغم نیادکه سخته تو بارداری

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
من فقط خواستم تذکر بدم انتی بیوتیک ربطی به قارچ نداره شما بهداشت رو رعایت کنید قارچ نمیگیرید. 

البته به تنهایی تاثیرگذار نیست ، دکتر بهم گفت انتی بیوتیک فعالش کرده چون دوز بالا مصرف کردم ، چهارتا در روز اونم به مدت یک هفته ، برا همین خیلی اثر بدی گذاشته روم ، البته خب اینکه از آب دهن استفاده بشه ،یا استخر هم تاثیرگذاره

ب من فلوکونازول داد،والاهمون ماه حامله شدم فقط دوتا خوردم فعلا که ازعفونت خبری نیست.خداکنه سراغم نیا ...

به من قرص مترونیدازول و شیاف فیتوواژکس ، الان علائمش رفته تقریبا بعد یک هفته

من فقط خواستم تذکر بدم انتی بیوتیک ربطی به قارچ نداره شما بهداشت رو رعایت کنید قارچ نمیگیرید. 

انتی بیوتیک میتونه باکتری های مفید رو از بین میبره و فرصت برای عفونت قارچی فراهم میکنه 

از عید یعنی رابطه نداشتین؟!

روزی چند ار داشتیم 

ولی عفونتم شدیده گاهیم اونقدر بد بو و رنگ سبزه اونقدر خودمو میخارونم که خون میاد ازش😓

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
روزی چند ار داشتیم  ولی عفونتم شدیده گاهیم اونقدر بد بو و رنگ سبزه اونقدر خودمو میخارونم که خو ...

من میترسم بدتر بشه ، قارچی نه بو داره نه رنگ خاصی ، برا همین خیلی واضح نیست که دیگه کی اوکی میشی

این حرفت کاملن اشتباه من خودم روبهداشت اون ناحیه خیلی حساسم واینک من وقتی یکم مصرف موعد قندی،برم بالا سریع دچارش میشم وقتی قند خونم میاد،پایین خوب میشم