دوستان من بخاطر اینکه خیلی زیاد آنتی بیوتیک مصرف کردم عفونت قارچی گرفتم ، یه هفته قبل پریودم کرم با اپلیکاتور مصرف کردم خوب نشدم ، بعد پریود شدم و روز بعد پریود دیدم اوضاع خیلی خیطه رفتم دکتر ، دوباره بهم دارو داد ، این دفعه شیاف واژینال فیتوواژکس ، خداروشکر تا الان خوب بوده یه هفته مصرف کردم اوضاع بهتر شده ، میخوام ببینم دیگه تا پایان درمان (که هنوز یه هفته مونده ازش) نباید رابطه داشته باشم ؟ چون میشه یه ماااه:/
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من فقط خواستم تذکر بدم انتی بیوتیک ربطی به قارچ نداره شما بهداشت رو رعایت کنید قارچ نمیگیرید.
البته به تنهایی تاثیرگذار نیست ، دکتر بهم گفت انتی بیوتیک فعالش کرده چون دوز بالا مصرف کردم ، چهارتا در روز اونم به مدت یک هفته ، برا همین خیلی اثر بدی گذاشته روم ، البته خب اینکه از آب دهن استفاده بشه ،یا استخر هم تاثیرگذاره
ولی عفونتم شدیده گاهیم اونقدر بد بو و رنگ سبزه اونقدر خودمو میخارونم که خون میاد ازش😓
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥