2777
2789
عنوان

آمل یا بابل

848 بازدید | 13 پست

دانشکده فنی توحید آمل. یا دانشکده فنی الزهرا بابل رو شناخت دارین دوستان؟؟؟؟چطورین؟  می ارزه از مشهد برم

دوستان خواهش میکنم اگر این دانشگاه هاروارد میشناسین. بگین.  خوبه؟ارزش داره از مشهد بیام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشته طراحی پوشاک بعد از مشهد فقط آمل و بابل داره 

مطمئنین فقط اینجاهاست؟

چون تاجاییکه میدونم

این شهرام داره طراحی پارچه و طراحی لباس

اصفهان
کاشان
ارومیه
البرز
تهران
بوشهر
شاهرود
شیراز
و ...

مطمئنین فقط اینجاهاست؟ چون تاجاییکه میدونم این شهرام داره طراحی پارچه و طراحی لباس اصفهان کاشان ا ...

من کاردانی طراحی دوخت رو شهر خودم مشهد دارم میخونم. برای کارشناسی گرایش طراحی پوشاک بعد از مشهد فقط آمل و بابل شهرای مناسبی هستن

بهرحال کمکی بود، درخدمتم آمل خوبه حالا شرایط مدنظرتون چیه، نمیدونم

خدا شما  و برای من فرستاد.

لطفا بهم بگین دانشکده الزهرای بابل بهتره یا دانشکده توحید آمل؟؟؟؟  می ارزه از مشهد بیام برای ۴ ترم کارشناسی؟ کیفیت دانشگاه هاش چطوره؟ کل ۴ ترم خوابگاه میدن؟

من کاردانی طراحی دوخت رو شهر خودم مشهد دارم میخونم. برای کارشناسی گرایش طراحی پوشاک بعد از مشهد فقط ...

بهرحال انتخاب محل تحصیل، باید هر جا خود فرد دوست داره باشه و اینطوری، دوران تحصیل و تفریح و خلاصه زندگی خوبی هم داری.

بهرحال ۲ سال میگذره!

آره آمل و بابل خوبن و تقریبا تو یه راستا هستن

خدا شما  و برای من فرستاد. لطفا بهم بگین دانشکده الزهرای بابل بهتره یا دانشکده توحید آمل؟؟؟؟ & ...

فداتون⚘🙏

ببینین بابل شهر کارمندیه و اغلب دانشگاهای دولتی اونجاست و شهر و مردمش فضای خشک و کار اینا کمتر و مذهبی‌تر و ...

آمل شهر توریستی و فضای یکم بازتر از هر بعد فکری و زندگی و ...