2777
2789
عنوان

معجزززه زندگیم

419 بازدید | 20 پست

خیلی دوس داشتم بچه دار بشم اما هر ماه ناامید اما ته دلم میگفتم بهتر کی حوصله بچه داره تا دو سه ماهی بود ک میگفتم خدایا بچه میخوام اما بازم انگار ن انگار تا یک ماه پیش رفتم امام رضا همین ک رسیدم اونجا مریض شدم و  ۳ بار بستری شدم هر کاری میکردم خوب نمیشدم با خودم گفتم حتما لیاقت این زیارتو نداشتم و قهر کردم با امام رضا گفتم من اضافی بودم حتما

تا اینکه تو راه بیمارستان رو ویلچر داشتن منو از داخل حرم میبردن  برا بیمارستان دیدم یکی از  خادمین  جلومو گرفت بهم  یه لیوات داد ک توش غذا بود گفت این سهم شماست از امام رضا  اون موقع امید به دلم اومد و دو تا لباس پسرونه بعدش خریدم و گفتم سری بعد با بچم بیام و همش گریه ووو

تا امروز فهمیدم حاملم و دقیق زمانی ک مشهد بودم تازه ۲ هفتم یوده و خبر نداشتم 

خواستم حال خوب دلمو باهاتون به اشتراک بزارم و بگم تو یه جایی ک خبر نداری و ناامیدی اینو یادتون باشه خدا فراموشتون نکرده

❤️کاربری دست دو نفره❤️

الهی شکر ک دلت شاد شده انشالله خدا دل منم شاد کنه

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم مبارکت باشیا امام رضا به همه رحم کن هیچ دلی رو منتطرنذار

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

عزیزمممم خداروشکر..کاش منم ی روز تاپیک بزنم معجزه شپ بش رسیدم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه همچین اتفاقی واسه دوستم بعد ۸ سال افتاد 

که رفت کربلا و بچه دار شد

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

عزیزم انشاءالله به سلامت بغلت بگیری .

واسه منم دعا میکنی ؟

سه بار پشت هم سقط داشتم دیگه میشنوم کسی بچه دار شده

پیش همسرم خجالت میکشم💔 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الهی شکر ک دلت شاد شده انشالله خدا دل منم شاد کنه

میشه خیالت راحت

من شنبه اینده میخواستم برم دکتر و  نیتم آی وی اف بود  ک برم انجام بدم و  به همسرمم گفتم ک طبیعی بچه دار نمیشیم باید بریم سر وقت دکتر  اما منی ک نوبت آی وی اف رو شنبه میخواستم برم بگیرم و پیگیرش بشم و ووو در کمال تعجب و معجزه خدا فهمیدم حاملم

❤️کاربری دست دو نفره❤️