2777
2789
عنوان

رنگ مو

148 بازدید | 14 پست

موهامو یکسال پیش دکوپاژ کردم الان تا فرق سرم دیگ موهام مشکی دراومده ولی پاییناش چند رنگ‌شده زرد قهوه ای مشکی میخام یکدست بشه چکارکنم 

نظرتون درمورد رنگ حنا هندی یا حنای معمولی با قهوه و .... چیه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم حنا بزاری دیگه نمیتونی رنگ بزاری یعنی مو قبول نمیکنه اگه رنگ مو یروزی بخای بزاری باید یا دکلره کنی یا صبر کنی حنا بره ! 

راستی حنا روموهای بعضیا نارنجی یا همون رنگ قهوه ایی روشن میده بد نشه اگه بزاری! 

برو ارایشگاه سوال کن الکی بگو خودم رنگ بگیرم فلان مارک شما بزاری  ببین چی پیشنهاد میده 

شنیدم حنا بزاری دیگه نمیتونی رنگ بزاری یعنی مو قبول نمیکنه اگه رنگ مو یروزی بخای بزاری باید یا دکلره ...

ن دیگ رنگ مو هرگزرزز  نمیزنم میخام ی چیز توما یه های خرمایی قهوایی بشه اون قسمتای چند رنگ 

شنیدم حنا بزاری دیگه نمیتونی رنگ بزاری یعنی مو قبول نمیکنه اگه رنگ مو یروزی بخای بزاری باید یا دکلره ...

حالا ی جا پرسیدم گف چون زیرش دکوپاژ بوده هر چقدم رنگش کنی بعد ی پدت پاک میشه و دوباره زردی ها و چند رنگی بودن نشخص میشه

اینکه میخام فقط همون قسمتایی ک رنگ هس رو بزنم ن کل موهام چون نصفشون الان مشکی طبیعیه که موهام رشد کر ...

عزیزم اگر میخواین یکدست بشه باید کل مو رنگ بشه چون پایین مو رو هرجور رنگ بزنید مثل رنگ موی طبیعی خودتون نمیشه

عزیزم اگر میخواین یکدست بشه باید کل مو رنگ بشه چون پایین مو رو هرجور رنگ بزنید مثل رنگ موی طبیعی خود ...

ن کل موهام یکدست بشه منظورم همون قسمت پایینش هس یکدست بشه 

رنگ تیره قهدای میخام بشه 

قهوه ای تو طیف شکلاتی اگر میخواین شماره 6 شکلاتی 60 درصد شماره 6 دودی 20 درصد و شماره 5 طبیعی اکسترا 10 درصد با اکسیدان 6 درصد بزنید. اگر سفیدی زیاد دارید قبلش به موهای سفید به مدت 20 دقیق اکسیدان 6درصد به تنهایی بزنید بعد با دستمال پاک کنید بعد رنگ مو رو بزنید به موهاتون. 

قهوه ای تو طیف شکلاتی اگر میخواین شماره 6 شکلاتی 60 درصد شماره 6 دودی 20 درصد و شماره 5 طبیعی اکسترا ...

من ۲۲ سالمه موسفیدم ندارم هههه مرسی گلم شما ارایشگرید؟