2777
2789
عنوان

دیگه کشش ندارم

75 بازدید | 5 پست

یه سری دردا نه میشه به آدمای  ناشناس بگی  که شاید تا حالا تو رو ندیدن واز وجودت خبر ندارن نه میشه به عزیزترین فردت بگی فقط خودت میدونی خدای خودت اما دیگه دلم نمی خواهد زنده باشم سنی ندارم اما اینقدر تجربه دیدم اینقدر قلبم شکسته اینقدر از اعتمادم سواستفاده شده مهربونی کردم سواستفاده کردن مسخره کردن اشکمو در آوردن  ولی اینو فهمیدم باید خودتو دوست داشته باشی گاهی نباید همیشه باشی گاهی نباید دایه مهربان تر از مادر شد باید جوری رفتار کرد که نبودتان هم حس شود نه اینکه مثل من بود نبودت یکی باشه که براشون یک موجود بی ارزش باشی از ادمایی که سمین دوری کن بهت انرژی منفی میدن اعتمادبنفستو کم میکنن تو مجبور نیستی اونا تحمل کنی حیف دیر فهمیدم الان منم و یک جسم جوان باروحی پیرزن  

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

اکثر اوقات آدمها از دل همین مشکلات به یک بلوغ اساسی و جدی میرسن. اتفاقا اسم این پیر شدن نیست، اسمش شکفتن دوباره ست. اونا همه تقاص کارشون رو پس میدن مهم اینه اصل کاری رو رها نکنی. مهم خداست

اکثر اوقات آدمها از دل همین مشکلات به یک بلوغ اساسی و جدی میرسن. اتفاقا اسم این پیر شدن نیست، اسمش ش ...

خدا هم دیگه قید منو زده  😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا هم دیگه قید منو زده  😂

مطمئنم اینطور نیست. خدا اگه بخواد کسی رو کنار بذاره یادش رو از دل اون آدم خارج میکنه. اینکه بعد از اینهمه مشکلات بازم از خدا دم میزنی یعنی یادش توی دلت وجود داره

مطمئنم اینطور نیست. خدا اگه بخواد کسی رو کنار بذاره یادش رو از دل اون آدم خارج میکنه. اینکه بعد از ا ...

نمی دونم میگم این همه درد مو میبینه و کمکم نمیکنه