2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار دوست پدرم و دخترشون اینا اومده بودن خونمون یه سری وسایل خوردنی دستشون بود دادن دست من اونا در نظر داشتن که مثلا من اینارو براشون بزارم یخچال خراب نشه بعد من دیگه فکر دیگه ایی میکردم کلی تشکر و زحمت کشیدید و اینا فکر میکردم واسمون سوغاتی آوردن😐😂

دیدم هعی نگاه هم میکنن😂

یه بار املت پختم بعد نمیخواستم هم بزنم تخم مرغو روش نپخته بود از طرفی نمیخواستم بیشتر از این روی شعله باشه اخه زیرش میسوخت ، حدس میزنین چی کار کردم؟ یه دستمال کاغدی برداشتم اتیش زدم که بگیرم روی املت بااتیش اون بپزه😑دستماله سریع دود شد و هیچی دیگه خاکسترشو از رواملت جمع میکردم😄🖐

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه بار دوست پدرم و دخترشون اینا اومده بودن خونمون یه سری وسایل خوردنی دستشون بود دادن دست من اونا در ...

😄😄😄خیلی ضایه بود ولی تقصیر خودشونه قبل اینکه بدن باید بگن لطفا بزارید تو یخچال میخوایم ببریم نمیگن خب ادم اینجوری فکرمیکنه☹

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سوتیهای من همیشه +۱۸ میشه یهویی.

منم دیگه تو جمع بیشتر سکوت میکنم.

مثلا یبار تو جمع خانواده همسرم خواهر همسرم گفتن که سعی کن زیاد بچه بغل نگیری کمرت دچار مشکل میشه بده باباش بگیره.

منم جلوی همه بدون منظوراااا گفتم که نه اخه کمر آقایون ضعیفتره نمیتونن زیاد بچه بغل بگیرن.بعد همه نگاه همدیگه کردن و قرمز شدن.

بعد که رفتم خونه و فکر کردم دیدم اوه اوه میشه ازین حرف من برداشت دیگه ای داشت.

من واقعا منظورم ساختار لگن زن و مرد بود.اما خب برداشت بدی هم میشد ازش داشت.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
سوتیهای من همیشه +۱۸ میشه یهویی. منم دیگه تو جمع بیشتر سکوت میکنم. مثلا یبار تو جمع خانواده همسرم ...

وااای😂😂😂

منم خیلی سوتی مثبت ۱۸ میدم ولی خب یه اخلاق بدم اینه که تا چند روز هی بهش فک میکنم اعصابم خورد میشه😂😂😂😂