میدونستی سالها خارج از کشور زندگی کرده و یه بازیگر حرفه ای و آکادمیکه
شخصیت واقعیش آدم حسابیه
میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...
اینجا کسی نیست از مایکل هاشمیان تپل مپلی خوشش بیاد ؟
درسته جاسوس بوده و خائن .. ولی پیام دهکردی خیلی گوگولی بود تو این نقش و بامزه صحبت میکرد اونجا ک گیرش انداختن و اونجا ک محمد بهش گفت برگرد خیلی بدبخت بود 😂😂😂
اتفاقا دقت کنی تو همه عملیات داود جلو میره و راهو باز میکنه اگر درشت بود نمیتونست راحت بخزه و جلو چش ...
اره بعدشم گفتم فرز تره واسه همین بیشتر فعالیت میکنه
شخصیتش دوس داشتنیه
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
اتفاقا تو خونه من یک مدت مثل مایکل حرف میزدم بچه هام کیف میکردن.خودمم مونده بودم چطور اینهمه مدل اون ...
😂😂
البته جیسون رضاییان که همون جاسوس اصلیه ست با بی بی.سی اینا مصاحبه کرده لهجهش انقدر غلیظ نیست شاید اونزمانا ک ایران بوده لهجه ش بیشتر بوده ک تو فیلمم اوردن🤔