2777
2789
عنوان

کتونی فروشی

271 بازدید | 8 پست

خانوما خواهشا میشه اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید 

منو همسرم ی مقدار پول داریم که گفتیم مغازه بزنیم سمت شهرقدس 

بعد بنظرتون فروش میره میدونم اوایلش تا جابیفته سختی داره اما بنظرتون فروش خوبی داره 

من گفتم کتونی و کالج و مجلسی بهتره 

بنظرتون خوبه 

من خودم کرج هستم 

مادرم اینا شهرقدس رفت و امد باید باماشین بیرون برم امت ایرادی نداره 

بچه ها کرج مغازه هاش گرونه🤦🏻‍♀️

کسی رو دارید اطرافتون ک این کارشروع کرده باشه موفق شده باشه🥺

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

در کنار مغازه 

مجازی هم تبلیغ کنید و سعی کنید بفروشید

ان شاء الله که خوب باشه براتون

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک خودم کرج نیستم ولی توو فردیس بنظرم هر مغازه یی بزنی فروشت خوبه چون خیییلییی شلوغه

اره میدونم خونه خودمم محمدشهرم 

شهرقدسم خیییلی. جمیعت داره بخاطراون گفتم 

رفتم فردیس مغازه هاش خیلی گرونه🤦🏻‍♀️

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
در کنار مغازه  مجازی هم تبلیغ کنید و سعی کنید بفروشید ان شاء الله که خوب باشه براتون

بله حتما مجازی فروش خوبی داره دعا کنید برامون دوتایی خیلی سختی داریم میکشیم خدا میدونه🥺

سلام عزیزم ماهم اتفاقا داریم مغازه لباس بازمیکنیم 

شما سرمایتون چقدره؟

کتونی مردونه میارید یازنونه 

اگر کتونی میخواید کارکنید فقط کتونی بیارید اگر کالج و پاشنه میخواید کارکنید. دیگه کتونی نیارید 

میتونم بپرسم هزینه اجاره و رهن شهرقدس چقدره ؟

برای دکور فکر خاصی کردید؟ چندمتر مغازه میخواید اجاره کنید 

سابقه فروشندگی  کفش رو دارید؟

اره میدونم خونه خودمم محمدشهرم  شهرقدسم خیییلی. جمیعت داره بخاطراون گفتم  رفتم فردیس مغا ...

من شهر قدس نرفتم تاحالا ولی هرجا مغازه زدی باید تبلیغاتت زیاد باشه. حتما پیج اینستا داشته باش چون خیلی تاثیر داره مخصوصا ک فروش حضوری هم داری

بله حتما مجازی فروش خوبی داره دعا کنید برامون دوتایی خیلی سختی داریم میکشیم خدا میدونه🥺

ان شاء الله پر از خیر و برکت 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
سلام عزیزم ماهم اتفاقا داریم مغازه لباس بازمیکنیم  شما سرمایتون چقدره؟ کتونی مردونه میارید یا ...

سلام زنونه 

والا کالج و مجلسی هم بعدا اضافه میکنیم 

بستگی ب جاش دارع قیمت ها بالای150رهن ماعی5اجاره 

والا اولین بارمونه 

دکور ک دوست همسرم توکار چوب هست شاید اون بیاد 

مغازه اینا ندیدم فعلا فکرشو کردیم