اینقدر لاغرم که کلا اعتماد بنفسم از بین رفته همیشه سعی میکنم خیلی غذا بخورم که چاق شم ولی نمیتونم تنها آرزوم چاقی و چاق موندنه کمکم کنید لطفاً بهم بگید که باید چیکار کنم چاق شم متاسفانه وضعیتم جوریه که نمیتونم برم دکتر تغذیه چی بخورم که چاق و شم و بعد قطع دوباره لاغر نشم واقعا دوست ندارم تو آیینه خودمو نگاه کنم قدم خیلی بلنده ولی در عوض خیلی لاغرم😔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته تا جایی پیش برو که اندازه باشه و اضافه وزن نگیری
مثلا اگه قدت ۱۵۰ هس ۵۵ کیلو خوبه دختر عموم قد ۱۶۰ بود وزنش ۴۹ بعد شیر و سبوس و اینا خورد شد ۶۲ کیلو بعد با ورزش و چیزای مفید خوردن خودشو نگه داش که نه چاق شه نه لاغر
غذا خیلی بخور میان وعده هم سرلاک بخور هر دفعه یه کاسه
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸