2777
2789
عنوان

کباب تابه ایی مرغ برای مهمونی

1220 بازدید | 20 پست

بچه ها من شنبه شب مهمون دارم ولی همیشه عادت دارم قبل رسیدن مهمونام باید غذام اماده باشه ک وقتی اومدن تو اشپزخونه درحال اشپزی نباشم 

حالا میخام کباب تا به ایی بپزم اگ اول تو تابه سرخکنم بعد بزارم تو فر ک گرم بمونه خشک میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کباب تابه ایی سریع اماده میشه قبلش درست نکن بیات و خشک میشه ....رون مرغ هم بزن لطیف تر میشه

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
کره اب شده و زعفرون باهم قاطی کن ، بمال بهشون بعد بزار تو فر یا بعدش بزن فلفل و گوجه کبابی هم عالی ...

فلفلو چجوری کباب کنم؟  

بعد بنظرت اول کباب ها رو سرخ کنم بعد کف تابه گوجه بچینم کبابارو بزارم روش بعد روشعله ی کم  بزارم بمونه تا موقع شام بد میشه؟ 

یا ی غذای دیگ تدارک ببینن که بزاری روی شعله کم و اتفاقی نیفته 

یا اگر تصمیم قطعیت کباب تابه ای هست ی تایمی که مونده ب وقتی که میخوای شام بیاری مشغول بشو 

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
فلفلو چجوری کباب کنم؟   بعد بنظرت اول کباب ها رو سرخ کنم بعد کف تابه گوجه بچینم کبابارپ بزارم ...

رنگش در میاد و از اون زردی در میاد جلوش خوب نیست

میتونی جدا سرخ کنی 

یا هم گوجه و فلفل رو بدی همسرم کباب کنه

بعداز ظهر شنبه میخام درست کنم منظورم اینه چیکا کنم سرد نشه تاوقت شام

من و همه دوستان اینجوری متوجه شدیم که الان میخایید بپزید بخاطر همین گفتیم سفت میشه ووو

همون فر گزینه خوبیه یا تابه دوطرفه بریزی و بزاری اروم بپزه و اگه دیدی یکم سرد شده با تابه بزاری روی کتری یا سماور گرم بمونه