2777
2789

پیشرفت و عشق ولی متاسفانه موفق نشدم خدارو شاکرم ولی اونجور که میخاستم نشد 😮‍💨کاش زندگی به عقب برمیگشت 😔

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
کی گفته با مردن تموم میشیم؟؟  این نوع فکر سر منشا حس پوچی و افسردگی هست گلم

میدونم
ادامشو نگفتم
چون چیز خاصی نیس
فرقی با قسمت اول حرفام نداره
جاودانگی و تا ابد خوش و خرم یا بدبخت بودن

9teen ── .✦ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشرفت و عشق ولی متاسفانه موفق نشدم خدارو شاکرم ولی اونجور که میخاستم نشد 😮‍💨کاش زندگی به عقب برمی ...

واقعا کاش ب عقب بر می گشت 

۲۴ سالمه کلش رو گند زدم

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

واقعا کاش ب عقب بر می گشت  ۲۴ سالمه کلش رو گند زدم

سنی نداری عزیز دلم هنوزم دیر نشده واسه شروع ..من که چهل سالمه باید چی بگم دوست دارم یک منبع درامد داشته باشم ولی بی هنرم هیچی یادندارم 😔شوهر متعصبی دارم که منو ازهمه چی محروم کرد دانشگاه و ....حیف ..مراقب جونیتون باشید فقط دنبال پیشرفت باشید هنوزم دیر نشده براتون

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
سنی نداری عزیز دلم هنوزم دیر نشده واسه شروع ..من که چهل سالمه باید چی بگم دوست دارم یک منبع درامد دا ...

بنیانگذار مک دونالد ۵۲سلگی مک دونالد رو راه انداخت

پس اون باید فکر کفن میبود اونموقع😑

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
بنیانگذار مک دونالد ۵۲سلگی مک دونالد رو راه انداخت پس اون باید فکر کفن میبود اونموقع😑

😔ایده ندارید واسه کارخونگی دوست دارم عقده های پشت سرمو با یک سرگرمی بپوشونم خدالعنت کنه باعث و بانیشو...

😔ایده ندارید واسه کارخونگی دوست دارم عقده های پشت سرمو با یک سرگرمی بپوشونم خدالعنت کنه باعث و بان ...

آدمی ک بخواد انجام بده ایده شم پیدا میکنه، حالا ما هزار تا هم ایده بدیم و راه و چاه یاد بدیم..

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن