2821
2789
عنوان

فیلم تفریق😍

3255 بازدید | 16 پست

دیدید؟

بنظرم متفاوت و قشنگ بود ذهنو درگیر خودش میکرد و میشه تحلیل های متفاوتی ازش داشت

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کجا دیدی؟سینما؟

نه لو رفته قبل اینکه اکران بشه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
ایرانیه؟

اره عزیزم

کجایی هست؟ 

ایرانی 

بازیگرای اصلیش نوید محمدزاده و ترانه علیدوستی هستن

اتفاقا دنبال فیلم ببینم...چه ژانریه...چه سالی؟

هنوز ایران اکران نشده تو فرانسه نمایش داده بودن که لو رفته

رازآلود و تخیلیه تا حدودی 

با فیلمای ایرانی متفاوته بازیگرای اصلیش نوید محمد زاده و ترانه علیدوستی بودن

ندیدمش چه سبکیه؟

رازآلود

ایرانیه

یکمشو بتعریف

ترانه علیدوستی نقش اصلی فیلمه یه روز شوهرشو تو خیابون میبینه در حالی که شوهرش رفته بوده شهره دیگه تعقیبش میکنه میبینه میره تو یه ساختمون اهالی ساختمون زنرو میبینن باهاش سلام و احوالپرسی میکنن این تعجب میکنه که از کجا میشناسنش و ...ادامش😁

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792