2777
2789
عنوان

رانندگی سخته؟

278 بازدید | 21 پست

من قراره برم یاد بگیرم اصلا دوست ندارم کلاس برم دوست دارم مامانم فقط بهم یاد بده بعد برم امتحان بدم فقط. نمیشه اینجوری؟! 

نمیدونم چرا ولی اصلا ارتباط گرفتنو دوست ندارم بچگیم خیلی کلاس میرفتم الان اصلا دلم نمیخواد جایی برم. یه باشگاه فقط میرفتم الان اونم نمیخوام برم. چرا انقدر سخت میگیرم حال هیچیو ندارم. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش مریی که صددرصد باید بری... مربی هم اقا بردار.. 

رانندگی عالیه. من که عاشق رانندگی ام امروز دومین امتحان شهریم بود که مردود شدم🥲🥲🥲

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
پیش مریی که صددرصد باید بری... مربی هم اقا بردار..  رانندگی عالیه. من که عاشق رانندگی ام امروز ...

عیب نداره من سومین بار قبول شدم ولی همش میترسم تنهایی جایی برم شما هم انشاا... دفعه ی بعد قبولی

کلاس که اجباریه  ولی قبلش حتما با مادرت تمرین کن وقتی مسلط شدی برو  رانندگی جوریه که هر ...

اتوماته میگه با دنده ای قراره یاد بگیری سختت میشه. 

آخه الان پرایدم اتومات میکنن دیگه چرا هنوز با دنده ای یاد میدن. این همه کشورای دیگه رانندگیشونو با ماشینای اتومات یاد میدن. 

من کلاس نمیخوام برم اصلا بدم میاد. 

خانما کلاسای شمام انلاینه؟ آیین نامه رو میگم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
عیب نداره من سومین بار قبول شدم ولی همش میترسم تنهایی جایی برم شما هم انشاا... دفعه ی بعد قبولی

خدا از دهنت بشنوه.. 

سعی کن چن سری کنار کسی که بلده کاره بشینی تا استرست کم بشه.. موقع هایی که میخوای تنها بری اول از جاهای نزدیک شروع کن. کم کم مسافتتو زیاد کن

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
پیش مریی که صددرصد باید بری... مربی هم اقا بردار..  رانندگی عالیه. من که عاشق رانندگی ام امروز ...

زن و مرد فرق نداره دیگه خیلی زنام بهتر از مردا یاد میدن.